Techno princeza u vrtlogu elektronske revolucije – Nastia stiže na Raveolution!

 

Ako ste kada ste pročitali „techno princeza“ pomislili na Ninu Kraviz, znajte da definitivno morate doći na predstojeći Raveolution spektakl 4. novembra u Hangar u Luci Beograd, da biste shvatili zbog čega ovaj epitet pripada baš Anastasiyi Topolskaioj, poznatijoj kao Nastia.

Ova devojka iz Ukrajine ne samo da izgleda kao foto-model, već i vrti beskompromisni techno, zbog čega je obožava publika širom sveta.

Osim toga što važi za jednu od najlepših dama elektronske scene, zbog čega je poznata i kao Nastia The Beauty, Nastia je jedna od najtalentovanijih evropskih DJ-ica. Ukoliko pratite njenu Facebook stranicu, lako ćete primetiti specijalnu vezu koju gaji sa svojom publikom – Nastia je neposredna u komunikaciji, beskompromisna povodom muzike koje pušta i oštra u svom stavu. Baš zbog stava „danas svi živi produciraju i da svi zvuče jednolično i loše“, Nastia je dugo odbijala da producira svoju muziku. Za sebe je često pričala kako je „pravi DJ“ i da ume da oseti publiku i trenutak, kao i da glavno uživanje vidi u eksperimentisanju sa različitim žanrovima iza miks-pulta. Srećom, Nastia je vremenom „omekšala“ i osnovala svoju vinyl-only etiketu Propaganda, koja nosi isto provokativno ime kao i njen radio show. Ova devojka, koja je aktivna još od 2005, danas pušta na najboljim party destinacijama na svetu, a pokrenula je i Stricha festival u rodnoj Ukrajini, ne bi li se borila da njena zemlja „dobije scenu koju nema“. Circo Loco, Cocoon i Amsterdam Dance Event samo su neke od žurki na kojima Nastia ove sezone pušta muziku rame uz rame sa najpoznatijim imenima elektro scene, a najviše je „vozi“ kada publika pleše uz njenu muziku. Baš zbog toga što ume da oseti trenutak i „pročita“ šta publika želi, žurke na kojima ona nastupa uvek budu krcate i nezaboravne.

Sa Nastiom će rame uz rame nastupiti i popularni francuski DJ Traumer, ut domaću podršku Johna Belk-a i Petera Portmana.

Karte za ovaj događaj su puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 1500 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, a mogu se naručiti i putem sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, a ovoj listi se pridružuju i Traumer i Nastia koji stiže u Beograd 4. novembra.

 

Avatar photo

Autor: Igor