Danas počinje WE LOVE SOUND FESTIVAL!

 

Prema prodanim ulaznicama, danas u hrvatsku prestolnicu pristižu gosti iz Dubaija, Ibize, Velike Britanije, Nemačke, Mađarske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i cele Hrvatske.

Na Velikom jezeru Jarun sve je spremno za početak dugoočekivanog #WELOVESOUND festivala čiji program počinje danas, u subotu, 2. juna u 18 sati.

Ostalo je 100 ulaznica po povoljnijoj ceni koje su dostupne u pretprodaji putem službenih online trgovina, kao i Entrio i Tisak Media prodajnih mesta. Svi posetitelji i na dan festivala mogu kupiti ulaznice na festivalskoj blagajni. VIP sekcija festivala rasprodana je već pre desetak dana.

Zvezde svetske elektronske scene sutra konačno dolaze u Zagreb. Ricardo Villalobos jedan je od najcjenjenijih DJa i producenata elektroničke scene zadnjih 20 godina. Njegovi setovi se dugo prepričavaju i ostaju u pamćenju. Svijet mode, kao i fanovi diljem svijeta luduju za braćom Martinez. Chris i Steve koji po prvi puta dolaze u Zagreb, vesele se nastupu i pozivaju sve da ih slušaju u zagrebačko predvečerje, s početkom u 21:30h.

Jedna od DJica zaslužna za najbolja jutra na Sonus festivalu, ali i jedna od 3 najeminentnijih ženskih izvođača u svijetu, Sonja Moonear, nastupit će i na OPEN AIR delu festivala, ali i na after partyju uz Mariana Mateljana i Andreja Ljekaja u zagrebačkom klubu The Best. Jackmastera zagrebačka publika sjeća se s prošlogodišnjeg nastupa kada je jednostavno razvalio Zagreb, a sam festival u 18 sati otvara Slaven Tušek Pips.

#WELOVESOUND festival održava se u saradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba.

Sve informacije o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj stranici: www.we-love-sound.com/tickets/ili pratiti na socijalnim mrežamahttps://www.facebook.com/events/336885876779491/

Avatar photo

Autor: Igor