Letnje Topljenje uspešno završeno! Oliver Huntemann i Victor Ruiz rastopili masu!

 

U punom Atrijumu Beogradskog sajma preko 2000 ljudi uživalo je na još jednom letnjem open air spektaklu koji se održalo 1. juna uz podršku Heinekena u organizaciji Topljenja!

Veče je započeo pobednik DJ konkursa Tarik Alić, uz lagani gruv, na koji se savršeno nadovezao Marko Vuković napravivši uvertiru pred eksplozivni set Victora Ruiza. Uz puno iznenađenja i ogromne energije kojom je podigao publiku i doveo do tačke topljenja Oliver Huntemann je napravio fuziju specifičnih zvukova i ponovo izazvao oduševljenje kod posetilaca i opravdao sva očekivanja, a veče je tvrdim setom zaokružila miljenica domaće publike Kristina Lalić.

Organizatori se zahvaljuju svim posetiocima i prijateljima na sjajnoj energiji i ukazanom poverenju i najavljuju sledeće Topljenje 24. novembra gde će nastupati mastermajnd high-tech minimal zvuka Boris Brejcha zajedno sa predstavnicima „Fckng Serious“ etikete Ann Clue i Deniz Bulom.

Ulaznice za „Topljenje – Boris Brejcha Showcase“ su dostupne po promotivnoj ceni od 1190 rsd za regularne / 1690 rsd za VIP na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa i DD ticketsa ili putem linka ► http://bit.ly/2Eo34iu

Avatar photo

Autor: Igor