Dance4Manya Festival- pleši za Nemanjino ozdravljenje!

 

Ove jeseni, cela Srbija i domaća scena elektronske muzike ujediniće se sa jednim plemenitim ciljem: da spasi život dečku Nemanji Ivanoviću, poznatijem kao Manya, koji boluje od teške bolesti, desmoplastičnog sitnoćelijskog sarkoma. Ovim povodom u BelExpo Centru u Beogradu 16. i 17. oktobra biće održan humanitarni festival Dance4Manya, na kojem se očekuje dolazak preko 50 DJ-eva i preko 15.000 posetilaca!

Exit festival priključuje se brojnim organizacijama, institucijama i pojedincima,  koji su do sada podržale ovaj događaj. Budući da u Exitu čvrsto verujemo u Nemanjin oporavak, ovim putem javno potvrđujemo nastup Calavera & Manya na Exit Dance Areni kada se ponovo, i to što pre, vrate u punom sastavu na našu DJ scenu! Nemanja, Arena te čeka!

Najveći humanitarni festival do sada – Dance4Manya, biće održan u Belexpo centru 16. i 17. oktobra. Kupovinom ulaznice za festival direktno donirate za Manju. Sav profit od ulaznica i pića na festivalu Dance4Manya biće prosleđen za njegovo lečenje. Cena dvodnevne ulaznice za festival iznosi 800 din, a dnevne 500 dinara.

Humanitarna fondacija Novi Beograd prikuplja novac i putem donacija i SMS poruka. Ukoliko želite da pomognete Manji simboličnom donacijom od 100 dinara, pošaljite SMS sa sadržajem 100 na 3030.

Sve dodatne informacije o prodajnim mestima za festivalske ulaznice, donacijama i računima za pomoć možete naći na zvaničnom sajtu.

Ukoliko želite da dodatno pomognete, a pritom steknete iskustvo u organizaciji jednog festivala, prijavite se i postanite #4ManyaVolonter. Sve detaljnije informacije o prijavi nalaze se na sledećem linku.

Nemanja boluje od desmoplastičnog sitnoćelijskog sarkoma. Šta je ova bolest?

To je agresivan i redak oblik kancera koji se primarno pojavljuje kao masa u predelu abdomena. Tumor je klasifikovan kao sarkom mekog tkiva. Smatra se da spada u dečije kancere koji pretežno napadaju dečake i mlade. Bolest se retko javlja kod žena, ali kada se javi mešaju ga sa rakom jajnika. Ne postoje poznati faktori rizika koji su identifikovani sa ovom bolešću. Tumor izgleda proizilazi iz primitivnih ćelija iz detinjstva, čime se smatra da je dečiji kancer.

Mnogobrojne akcije su pokrenute kako bi se Nemanji spasao život, dečku koji mnogima mami osmeh na lice. Uključite se i vi, plešite za život, za Manju.

www.zamanju.rs  

Avatar photo

Autor: Igor