DELIMO KARTE :: Traumer otvara novu sezonu kultnog beogradskog kluba The Tube!

 

Stižu lepe vesti za prestoničke klabere, jer je otvaranje jednog od najboljih beogradskih klubova zakazano za ovaj vikend!

The Tube, na adresi Dobračina 17, otvoriće vrata za posetioce devetu sezonu za redom, a tokom dve večeri otvaranja za DJ pultom ovog kultnog mesta smenjivaće se najveća imena domaće DJ scene, uz jednog specijalnog gosta iz inostranstva. Klub je u susret novoj sezoni renoviran, a od ove godine u sklopu kluba nalazi se i bar sa specijalnom ponudom koktela.

U petak, 2. oktobra, odličnu zabavu obećava lineup u sastavu: Dejan Milićević, John Belk, Speedy i Zwein. Ulaz na žurku biće besplatan pa se na klabere apeluje da dođu ranije i tako sebi osiguraju mesto.

Dan kasnije, u subotu 3. oktobra, na drugo veče otvaranja stiže čuveni Traumer sa etikete Desolat, tvorac megahita “Hoodlum”. Ovaj francuz je nova mlada nada na svetskoj tehno sceni, a gde god da nastupa Traumer pravi žurke za pamćenje! Beograđani će imati ekskluzivnu priliku da ga slušaju na otvaranju kluba The Tube ove subote, 3. oktobra, uz Božu Podunavca, Vuka Smiljanića i Kid Kimija, a karte po ceni od 500 dinara moći će da se kupe na ulazu. Gostovanje Traumera predstavlja samo uvod u uzbudljivu sezonu u kojoj će za DJ pultom kluba The Tube nastupiti mnoga značajna imena svetske DJ scene, među kojima i Aril Brikha, Luigi Madonna, Guy J, Oxia i mnogi drugi.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 2X2 KARTE ZA GOSTOVANJE TRAUMERA U OKVIRU OTVARANJA NOVE SEZONE BEOGRADSKOG KLUBA THE TUBE! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “TRAUMERA”. 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO PETKA DO 20:00 KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor