DANNIC ponovo oduševio Serbia Wonderland publiku!

 

Sinoć se u Depo Magacinu održao pravi audio i vizuelni spektakl na kom su ispisane nove stranice predivne Serbia Wonderland bajke uz poznatu holandsku EDM zvezdu DANNIC-a koji je, uz vrhunsku rasvetu i ozvučenje, svojim raznovrsnim setom očarao sve prisutne dok su raznobojni laseri šarali Depo!

Zbog neverovatnog oduševljenja publike i zbog toga što je DANNIC to oduševljenje osetio i poprilično uživao u tome, odlučio je da produži svoj set za čak 30 minuta i proveo nas kroz mnogo različitih žanrova i zbog toga njegov nesvakidašnji nastup definitivno nikada neće biti zaboravljen.

Pored njega, nastupala je i domaća ekipa koju su činili pobednik DJ konkursa – Dujak, koji je otvorio Serbia Wonderland u laganom stilu, nakon njega su Aero i Stereo Republic nastavili uvod i idealno pripremili publiku za svima dobro poznat #porngroove zvuk koji su vrteli Divolly & Markward, nakon njih su nastupali Cavin Viviano i Vandal Steve koji su ovaj put spremili drugačiji set nego inače, zatim je za DJ pult stao Pessto koji nas je svojim specifičnim stilom odlično pripremio za DANNIC-ov nastup. Erick Kasell i Mad2mad su se idealno uklopili svojim zvukom nakon DANNIC-ovog, a majstori trance zvuka – Ikerya Project i Cyber su zatvorili žurku sa progressive, uplifting i psytrance muzikom. Savršeno veče je upotpunjeno nastupima naše ekipe koja je neprekidno održavala idealnu atmosferu!

Iz organizacije kažu: “Hvala prijateljima, izvođačima, saradnicima i svim posetiocima na sjajnoj energiji u toku cele večeri. Vidimo se na sledećem poglavlju Serbia Wonderland bajke!”

 

Avatar photo

Autor: Igor