Zagreb dobija novi muzički festival #WELOVESOUND!

 

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od najcenjenijih svetskih muzičkih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03.06. u Zagrebu.

Tokom dva festivalska dana očekuju nas gostovanja vodećih svetskih zvezda elektronske muzike. Veliki open air događaj održaće se na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, a pratiće ga partiji u vodećim zagrebačkim klubovima Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best Venue Hall.

Na prvom izdanju #WELOVESOUND presents Zagreb Takeover Weekend festivala, među prvim potvrđenim izvođačima su DJ zvezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te hrvatski DJ-evi Marina Karamarko, Felver, Jogarde. Upravo su navedeni DJ-evi sinonim za vrhunske partije koje prati posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi širom sveta rasprodani su, a obožavaju ih i brojni fanovi širom sveta.

Loco Dice WELOVESOUND Sonus festival Zagreb

Festival koji muzikom širi dobre vibracije deo prihoda od prodatih ulaznica, koje će uskoro biti dostupne u sistemu Entrio.hr online prodavnice, daće fondaciji “Znanje na delu” koja spaja obrazovni i poslovni svet, pomaže mladima da steknu praktična znanja i dobiju uvid u svet poslovanja.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici.

Facebook Event

Avatar photo

Autor: Igor