Darren Emerson, Freestylers, Sandrino dolaze na novi festival 4 Elements u Barutani!

 

Barutana i Freedom music sa ponosom predstavljaju „4 Elements“ festival, koji će probuditi Kalemegdansku tvrđavu u periodu od 23. do 26. jula i doneti najzabavniji četvorodnevni program uz muziku, izložbe, bioskop, super hranu i još mnogo toga!

Muzički program festivala „4 Elements“ tokom 4 dana trajanja doneće nastupe najboljih gradskih i inostranih DJ-eva – i to na 2 stejdža! Vatra, Iron, Codex, Pookie, Flip, MKDSL, Kristijan Molnar, Neutron, Mene, Miroslav Petković i Dzoniza samo su neka od imena koja će predstaviti domaću scenu, a gostovanja su najavili Darren Emerson, Freestylers, Sandrino, DJ Irie Scratch i mnogi drugi!

Pored muzike, „4 Elements“ za posetioce sprema još i bioskopski program, izložbe, food corner sa odličnom klopom – ali i mnogo drugih iznenađenja koja će uskoro biti otkrivena.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cena dnevne ulaznice iznosi 400 dinara, a komplet ulaznica za sva 4 dana košta 1.200 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor