David Guetta ljut jer neće svirati na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu!

 David Guetta ljut jer neće svirati na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu!

Ja sam među najslušanijim izvođačima na svetu“, rekao je francuski DJ i producent novinarima.

Prošlog vikenda, David Guetta je odradio veliki show ispred dvorca Chateau de Chambord pred 30 hiljada ljudi, a pre nego što se popeo na binu razgovarao je sa novinarima. Neki od njih su ga pitali zašto neće nastupiti na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, pa je popularnog francuskog DJ-a verovatnoizbacilo iz takta“.

Ako znate zašto neću da sviram, molim vas, recite mi, jer jednostavno ne razumem“, rekao je ogorčeni David Guetta i dodao: „I dalje sam jedan od najslušanijih muzičara na svetu. Trenutno sam između 4. i 15. mesta po broju streamova. Da vam dam primer,Beyonce se nalazi na oko 40. mestu. Ali niko me nije zvao“.

Nakon što je David Guetta javno izrazio svoje nezadovoljstvo, umetnički direktor ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, Thomas Jolly je kratko odgovorioIzvođače za otvaranje ne biramo po broju prodanih albuma i popularnosti.”

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu je zakazana za 26. jul, kada će umesto dosad tradicionalnog otvaranja na velikom stadionu, ceremonija biti premeštena na reku Senu gde će se održati svojevrsna parada. Ono što je artistički direktor otkrio jeste da će na samoj ceremoniji učestvovati preko 3000 umetnika, među kojima su muzičari, plesači, glumci i cirkuski izvodjači. Poznato je i da će soundtrack ovogodišnje Olimpijade biti “French Touch” koji će spojti elektronsku muziku, orkestar i hor, glavni kompozitor je Victor Le Masne.

IZVOR:Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor