DBDZBDAY LOŽI SE!!!

 

Pet beogradskih glava i svežih tehno di-džejeva na prestoničkoj sceni skupili su se pre tačno godinu dana i osnovali DBDZMilovan Stojanović, Aleksa Ašanin, Jovan Despot i Dušan Lazović svoju muziku i energiju podeliće sa tobom na proslavi prvog rođendana na kojem će premijerno uživo vrteti i njihov peti član Aleksandar Rajić. Na njihovom putovanju kroz svet muzike pomogli su im i mnogi ortaci, već renomirani di-džejevi – Kristijan, Depra, Big Fill, Sale L i SamLUDA – koji će im se pridružiti za mikspultom i još više ložiti sve goste!

Isto veče svoje kreacije pokazaće i mnogi umetnici.

Bombona je mlada i luda slikarka, studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti. Ako se ložiš na slike, obavezno dođi! Fuhrer, žena-bič, naivna umetnica koja pravi sve i svašta, već je izložila ljude svojim hvatačima snova. Ovoga puta pokazaće ti razne cegere iz svoje poslednje kolekcije.

 

Prvi put moći ćeš videti i radove grupe momaka koji se kriju iza imena Beodrom. Ekipa se loži na bajseve, oni su im sastavni deo života i glavno nadahnuće. Beodrom kolektiv predstaviće ti skulpture, crteže i slike u kombinovanoj tehnici, a bićeš u prilici i da čekiraš gotivne novčanike od papira koje su dizajnirali u saradnji sa Inkognito timom.

 

Sava Savanović nije prvi srpski vampir, već tattoo majstor u usponu. Ako se ložiš na tetovaže, Sava će ti objasniti kako se to radi, videćeš njegove crteže na tuđoj koži, a možeš i sam neki da naručiš! Za grafički dizajn pobrinuo se The Pandamonium Republic bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće. I zato LOŽI SE!!!

 

Avatar photo

Autor: Igor