Deadmau5 dobija mjuzikl!

 

Čini nam se da smo u lepezi neobičnosti pronašli današnjeg pobednika. Mjuzikl o muzici koji parodira svet dance muzike, ultimativna komedija koja se niti ne pretvara da će bit DJ set već nameravaju pružiti tonu dobre zabave u Torontu od 3. do 11. jula u 60-minutnoj izvedbi.
Mjuzikl će biti realizovan u saradnji Toronto Fringe Festivala i Red Sandcastle teatra. Deadmau5 nije mjuzikl niti napisao ni na bilo koji način u njemu sudeluje iako je persona uzeta za kreiranje njegovog prvog mjuzikla.

Sinopsis kaže:

Deadmouse the musical je mjuzikl o mišu koji želi da postane house DJ, ali ga diskriminiraju zato jer je miš. Joel Zimmermouse se mora spojiti s najboljim prijateljem Davidom Gouddom i njegovom ljubavi Cat Von D kako bi pobedili teškoće i groznog zlikovca koji mrzi miševe Avicheesea.

Ovo će biti jedna sasvim lagana komedija, a ništa nije tako smešno kao komični šiljci koji tu i tamo ubodu u realnost pod okriljem satire. Uvek se najviše smejemo onome što nam je poznato. Mjuzikl je već pronašao punu glumačku postavu i muzičkog direktora, a sa više informacija o glumcima i samom projektu možete saznati na službenoj stranici klikom ovde.

Izvor: Klubska Scena

Avatar photo

Autor: Igor