Sprema se rave na Kineskom Zidu!

 

Lokaliteti rejvova postaju sve neobičniji. Zvukovima elektronike odzvanjuju vulkani, pećine, pustinje… No na pomolu je party na spomeniku ljudskoj upornosti svetskog glasa.

Kineski je zid jedna od retkih struktura načinjenih ljudskom rukom koju je moguće primetiti plutate li kojim slučajem iznad stratosfere u nekoj kapsuli i orbitirate oko lopte koju zovete Zemljom.

Spajajući ove suprotnosti starih zidina i relativno nove muzičke revolucije Kineski Zid će postati poprište undergorund rave-a prikladno nazvanog YinYang festival. Festival će zavibrirati zidinama od 20. do 22. juna i za sada su najavljeni setovi izvođača kao što su Juno Reactor, Sulumi, Kamara, Adam Swain, Frits Wentink, Cesqeaux…

Kako se najpoznatiji svetski zid nalazi na popisu UNESCO-ve svetske baštine na eventu koji organizira Shanghai’s Mansion Cultural Center osiguranje će nesumnjivo biti bez zamerke.

Događaj će takođe biti strogo limitiran na 2000 posetioca kako bi se zaštitio integritet lokacije i smanjila mogućnost ošećenja kulturnog spomenika

Izvor: Klubska Scena

Avatar photo

Autor: Igor