Deborah de Luca je napunila Magacin depo i priredila fantastičnu žurku! Veliki uspeh prve PLAY žurke!

 

Sinoć je u Beogradu održana prva PLAY žurka i organizatori definitivno imaju čime da se ponose – harizmatična Deborah de Luca je napunila Magacin depo do poslednjeg mesta i priredila prestoničkim klaberima noć za pamćenje.

Redovi ispred Depoa bili su svedok Deborine popularnosti među beogradskom publikom, a žurka se nakon Depoa nastavila u kultnom beogradskom klubu Andergraund gde je organizovan zvanični PLAY afterparty.

Sama Deborah nije krila zadovoljstvo velikim uspehom PLAY žurke, na koju je uspela da privuče blizu 3000 ljudi. U tome su joj pomogli i domaći DJ-evi John Belk, koji je zagrejao publiku pre Deborinog seta, kao i moćni tandem TKNO i Andrew Meller koji su nastupili b2b i naterali klabere da uz njihov moćan set ostanu do samog kraja. Sudeći po prvoj PLAY žurci, imamo čemu da se radujemo – već 24. marta nas očekuje novi PLAY spektakl, a Deboru će za DJ pultom zameniti Jay Lumen, jedan od najboljih producenata i DJ-eva nove generacije. Obezbedite svoje karte na vreme – one su već puštene u prodaju po promo-ceni od 690 RSD za obične i 1500 za VIP, a možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom.

PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

 

Avatar photo

Autor: Igor