REJV DJ TORBA! Šta sve treba da se nadje u njoj?


Baš kako ako is paranoičan imaš jednu torbu negde spakovanu za slučaj nasumične zombi apokalipse ili preuzimanja strojeva, jednako tako trebaš i jednu za hitan gig koja bi mogla upasti.

DJ Torba
 
Ovo je jasno samo po sebi. Kada tražiš torbu, bilo da je poštarska preko ramena, bilo da je ruksak ili bilo koji drugi model ukesenja tvojih posedovina, traži nešto s kvalitetnim šavovima, jer su šanse da ćeš je natrpati, i dovoljno mjesta da u nju stane i laptop, kontroler i sliče glomaznije tehnikalije. Trebaš li slobodne ruke baci oko na UDG Ultimate Backpacks.

 
Rezervni kablovi
 
Nemoj biti onaj tip/dama koji nije mislio na ovako banalnu stvar. Nema veze hoće li ti ikada zaista zatrebati, ali utrpaj ih u torbu. Mudro bi bilo ubaciti rezervne RCA i USB kablove. Možda neće zatrebati tebi nego ćeš spasiti set kolegi. kako god ne plazi jezik gospodični sreći s nepotrebnim rizicima. Za fini USB preporučamo 1M Oyaide Neo USB cable.

 
Recorder za hitne slučajeve magije
 
Neki od tvojih najboljih setova će ostati zauvijek nesnimljeni i moći ćeš ih preslušavati samo u sjećanju no nije na odmet imati i jedan od ovih na standbyju. U balansu cene i kvalitete preporučamo ZoomH4N, koji snima u waw kvaliteti, a prednjači i u fizičkoj čvrstoći i otpornosti.

 
Prenosivi punjač za mobilni
 
Ostati nemobilan i odsečen od fan baze usred seta je početnička pogreška. Možda ćeš se na tren osjetiti slobodnim bez svoga džepnog računala, ali realnost je da ćeš možda trebati prijevoz u neki sat pred zoru ili si htio uploadati neki live iz kluba. Iako si više manje u tehnološkoj bazi za DJ pultom, samo probaj pronaći slobodnu utičnicu. Dakle najbolja opcija je već unaprijed napunjena bežična power bank. iBattz je sjajna kvalitetna marka s velikim kapacitetom baterije i dva USB porta, no baci oko i ovdje za 15 opcija na koje se možeš osloniti.

 
Čepići za uši
 
Ako ti je posao muzika, ako je samo hobi ili si predani plesač, tvoje uši su tvoje blago i nekoliko noći nedeljno uronjen u debele decibele bi moglo ostaviti traga. Najbolja opcija je svakako dati napraviti čepiće po meri, no ekonomičniji pristup su visoko kvalitetne DownBeats koje možeš nabaviti za samo 10$ na njihovom web shopu.
 
 
USB
 
Ovo bi trebalo biti opće znanje, nešto tako maleno nosi toliko podataka. Najpraktičniji je način za prenošenje muzike i nemoj biti škrtica s onima s malom memorijom. Baci oko ovde.

 
Mala baterija
 
U marku i uz blicanje stroba zateći ćeš se kako svako malo tražiš nešto oko sebe – USB, ploču, CD, kabl, keks… Možda imaš svetalce na mobilnom, no ako nisi poslušao savet o prenosivoj bateriji za punjenje, možda i nemaš. Uloži 5$ i uzmi si mini pomoćnika za duge noći koji može prištedeti mnogo nerviranja i frustracija.

 
Tablete protiv glavobolje
 
Ko zna kada si posljednji put spavao, ukombinuj u to još pokoje piće, glasnu muziku, svetla koja blicaju u oči i po mogućnosti i dnevni posao ili obveze koje čekaju na horizontu jutra. Utrpaj koju u torbu i zahvali si kasnije.

Izvor: KlubskaScena.hr

 
 

 

 
Avatar photo

Autor: Igor