DELIMO KARTE :: Deborah De Luca stiže u Beograd SEDMOG MAJA!


Jedna od trenutno najtraženijih i najkontraverznijih techno dama stiže u Beograd sedmog maja! Zajedno sa Deborah De Lucom će nastupati naša techno princeza Lea Dobričić.

Deborah De Luca je rodjena 1980 godine u Italiji u Napuljskoj oblasti gde je u početku radila kao konobarica i plesačica u noćnim klubovima, usput je završavala i dizajnersku školu jer je imala želju da se bavi dizajnom. Nakon toga se udružuje sa italijanskim DJ-em i producentom Giuseppe Cennamom koji je uči svim mogućim veštinama miksovanja i produkcije. Posle sjajnih lekcija od strane Giuspeppe-a uspešno izdaje svoje prve techno trake i počinje da gostuje u klubovima širom Italije. Danas Deborah je jedna od najtraženijih techno DJ-eva i nastupala je u klubovima širom sveta od Francuske, Španije, Portugala, Italije, Grčke, Turske, Nemačke, Maroka, Slovenije, pa do Malezije, Indonezije, Jermenije i Rusije

Mesto održavanja: Beograd, Magacin Depo.
Datum: 07.05.2016
Line up: Deborah De Luca, Lea Dobričić, Nusha i Natasha b2b Tijana Kabić

Cena karte: Karte u prodaji od 30.03.2016 na svim Gigstix prodajnim mestima.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 3X2 KARTE ZA SJAJNO GOSTOVANJE DEBORAH DE LUCE! VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠ FACEBOOK PROFIL I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “DEBORAH DE LUCU”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA DO 23H KADA ĆEMO PROGLASITI SREĆNE DOBITNIKE.

SREĆNO…………………

Avatar photo

Autor: Igor