DELIMO KARTE: METODI HRISTOV PONOVO U BEOGRADU OVOG PETKA NA DISCO SPLAVU SLOBODA

 

Ukoliko ste ljubitelj dobrog rejva sigurno već vrlo dobro znate ko je Metodi Hristov, a možda ste već imali prilike i da uživate na nekim od njegovih setova koje je priredio beogradskim party ljubiteljima. Nakon što je za Srpsku Novu godinu ostavio bez daha klabere u savamalskom Magacine Depou na Raveolution žurci, Hristov se vraća u velikom stilu na Disco splav Sloboda 23. juna. Domaću podršku će mu pružiti Nexie, Vuk Smiljanić i Rub a Dub, a od Metodija možemo da očekujemo ono što najbolje zna – da svojim energičnim setom dovede atmosferu do usijanja.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jedan od miljenika prestoničkih klabera. Neguje jedinstven stil po kom je prepoznatljiv, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku Step Outside koja je oduševila ljubitelje tech-house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i mnogih drugih, a poznat je po tome što pravi mnogo svoje muzike, kojoj posveti bar 50% svakog svog seta.

Disco splav Sloboda je novo urbano mesto na reci, letnja naslednica kultnih beogradskih klubova Mladost i Ludost. Sloboda je otvorena krajem prošle letnje sezone, a ove sezone je prebačena sa stare lokacije na Sajamski kej, gde otvara vrata svim klaberima željnim dobre muzike. Na Slobodi se u redovnom programu mogu čuti najkvalitetnija domaća DJ imena, dok se periodično organizuju i žurke sa atraktivnim gostima iz inostranstva. Sloboda mami posetioce ne samo svojim odličnim muzičkim programom, već i jednim od najlepših klupskih enterijera u gradu.

Karte za ovaj događaj puštene su u prodaju po ceni od 600 dinara, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Delimo karte:

Delimo vam 5×2 karte za ovu sjajnu zurku. Ono sto treba da uradite je da podelite ovaj clanak na vasim fb profilima (public share) i da nam se javite u inbox nase fb stranice (ime, prezime, Metodi Hristov). Dobitnike obavestavamo o preuzimanju karata. Srecno!!! :)

Avatar photo

Autor: Igor