DELIMO ONLYCLUBBING MASKICE :: Budimo zdravi – Budimo bezbedni – Budimo spremni za rejv!

 DELIMO ONLYCLUBBING MASKICE :: Budimo zdravi – Budimo bezbedni – Budimo spremni za rejv!

Ukoliko ste nas pratili ovih dana na našim socijalnim mrežama videli ste našu najavu ćemo da obradujemo naših STO pratioca sa besplatnim ONLYCLUBBING REJV maskicama za žurke.

Pošto nismo znali kako da vam podelimo maskice i kako da izaberemo sto srećnika koji će ih dobiti, organizovali smo anketu u kojoj je učestvovalo preko 1500 klabera na našem instagram nalogu za manje od 24h. Odluka je pala da maskice pošaljemo poštom, umesto da vam podelimo na nekoj od prvih žurkica.

MASKICE DOBIJATE POTPUNO BESPLATNO, A I POŠTARINA ĆE BITI PLAĆENA SA NAŠE STRANE, VAŠE JE SAMO DA PROVERAVATE SANDUČIĆE NAREDNIH DANA, ako se odlučite da učestvujete u ovoj igrici. 

KAKO DO MASKICE: 

1. Potrebno je da nadjete post u vezi onlyclubbing maskica (ili klik ovde) na našoj instragram stranici i lajkujete ga. 

2. Šerujete taj post na vašem instagram profilu tj. storiju uz obavezan tag onlyclubbing stranice. Možete da uradite printscreen onlyclubbing posta sa vašeg telefona i da to okačite, a možete i direktan šer posta na vaš stori, svejedno – poenta je da nakon okačenog storija tagujete našu stranicu, ukoliko vam je zaključan profil, posaljite nam printscreen storija da znamo da ste okačili.

3. Nakon postavljenog storija pošaljite nam u inbox naše onlyclubbing instagram stranice vaše ime i prezime i adresu na koju želite da vam stigne maskica.

4. Da nam napišete KOLIKO VAM ŽURKE NEDOSTAJU? 

5. U nagradnoj igri mogu da učestvuju samo klaberi koji prate našu onlyclubbing stranicu.

Ništa komplikano mi se nadamo 😉 . 

NAGRADNA IGRICA ĆE TRAJATI DO SREDE DO 20H, nakon toga izabraćemo 98 dobitnika 🙂 Dve maskice smo ostavili sebi 🙂 Šaljemo maskice poštom od kraja sledeće nedelje. Nije lako ljudi spremiti 98 pošiljki. Maskice ćemo slati poštom u kovertama i stiće vam u sandučić (ne post express-om) tako da vam ostaje samo da proveravate poštu od kraja sledeće nedelje.

SREĆNO I NADAMO SE DA SE USKORO VIDIMO NA REJVU! 

Avatar photo

Autor: Igor