Dresscode: Dnevni i noćni outfit berlinskih rejvera!

 Dresscode: Dnevni i noćni outfit berlinskih rejvera!

Ovaj foto serijal koji potpisuje Kseniya Apresyan prikazuje jednu od osnovnih karakteristika života u Berlinu – slobodu, koja je mnogima sinonim za nastrani noćni život ovog grada.

Fotografije koje je napravila prikazuje rejvere u stvarnosti, prikazujući intrigantne kontraste između njihovog dnevnog i noćnog života.

Kseniya Apresyan je došla iz Rusije pre dve godine i stvara različite foto dokumentarce. Nadahnuće pronalazi u slobodi koja je toliko prisutna kako u dnevnom tako i klupskom odnosno noćnom životu Berlina.

Kako i sama kaže Berlin je prepun različitosti jer primera radi po danu možete susreti konzervativnog momka obučenog u belu košulju koji radi u konzulatu, a naveče isti taj dečko odlazi na 36-satni Rave u Berghain u jednom od luđih outfita.

Svaka fotografija postavljena u seriji „Dresscode“ na prvi pogled deluje poput vizualne suprotnosti, ali u konačni je odraz koliko identitet neke osobe može biti složen.

Raznolikost ljudi koji su sudelovali u projektu (laboratorijski tehničar, turistički vodič, profesorka stranih jezika, knjigovođa) je samo dokaz da Berlin potiče i poštuje slobodu i kulturu raznolikosti.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor