Deset godina postojanja ONLYCLUBBING Youtube kanala!

Pre tačno deset godina 08.12.2007. godine osnovan je naš youtube kanal koji je za period od deset godina prerastao u najgledaniji KLABING youtube kanal sa preko DVA MILIONA I CETRISTO HILJADA pregleda, tri hiljade pretplatnika i preko SEDAMSTO video zapisa.

Koliko samo uspomena, rejvova, festivala, klubova, gostovanja najboljih svetskih DJ-eva, producenata, aftera, žurki, letovanja i tako dalje. Sam youtube kanal je bio osnov pokretanja našeg portala koji sada evo još malo slavi pet godina postojanja i koji iz godine u godinu samo beleži rast u posetama, pregledima i fanovima. 

Na snimcima kojih ima preko sedamsto su najbolji mogući svetski DJ-evi i producenti od Carl Coxa, Richie Hawtina, Armin Van Burrena, Fatboy Slima, Nine Kraviz, Sven Vatha, Marca Carolle, Paul Kalkbrennera, Loco Dice-a, Joseph Capriattia, Laurent Garniera, Maceo Plexa, Sam Paganinija, Jeff Millsa, Hernan Cattanea, Solomuna i mnogih drugih DJ-eva jer kad bi sve nabrajali ovaj tekst ne bi imao kraja.

Toliko je sjajnih festivala iza nas od EXITa, LoveFesta, Sonusa, Green lovea, Bonusza, žurki u Beogradu, Novom Sadu, Nisu, Budimpesti, Sofiji, Atini, Podgorici i mnogih drugim mestima.  Mnogi nas pitaju koja vam je najbolja žurka, najbolji nastup i tako dalje, mi jednostavno ne možemo da se odlučimo jer je toliko dobrih svitanja po festivalima, nastupa, aftera, live actova, setova po klubovima kao što su The Tube, Andergraund, Mamulo, Baltazar, Plastic, Mint i jednostavno je nemoguće napraviti neki TOP 10.

Mislimo da ne postoji KLABER na BALKANU koji nije pogledao barem jedan naš video snimak iz ove velike kolekcije koja iz vikenda u vikend nastavlja da raste!

Možemo vam saao reći JEDNO VELIKO HVALA što nas pratite ovako dugo i što iz dana u dan sve više mladih počinje da sluša elektronsku muziku i scena nam iz godine u godinu sve više i više raste, a BEOGRAD POSTAJE PRAVI CENTAR DOBROG REJVA!

 

Avatar photo

Autor: Igor