DESET znakova da ste medju REJV VETERANIMA!

 DESET znakova da ste medju REJV VETERANIMA!

 

Ne ostajemo uvek mladi, šta ćeš takav je život i sa tim se samo možemo pomiriti i pokušati da ga šta bolje proživimo dok smo mladi i puni energije! To se i najviše odnosi na izlaske, sjajne rejvove i aftere do kasno u DAN :). Posle nekog vremena i jako velikog staža na rejvovima, stvari vam jednostavno nisu više kao pre, treba vam sve više i više sna, a energije za žurke sve manje, gde god odete duplo ste stariji, vaš omiljeni DJ više ni ne pušta istu muziku kao od pre i ako se ste pronašli u nekoj od ovih stavki vi ste definitivno REJV VETERAN!

Mi vam donosimo DESET ZNAKOVA po kojima ćete prosuditi da li ste veteran ili ne :).

10. NAJRADOSNIJA VEST: U VAŠEM GRADU GOSTUJE JOHN DIGWEED b2b SASHA


Svaki stariji klaber bi sve dao samo da još jednom doživi ŠESTOČASOVNI SET ovog čuvenog b2b tandema koji je 90. tih punio klubove i festivale širom sveta. Tandem koji opstaje godinama i svaki stariji klaber bi jako voleo da opet čuje stari dobri progressive set ovog dvojca.

2. AKO NISI NA SPISKU, NEĆEŠ NI DOĆI NA ŽURKU!

Pa nisi za dzabe izlazio tolike godine po festivalima, klubovima i afterima da bi sad plaćao kartu i ako se tvoje ime ne nadje na spisku to veče, izlazak na rejv će se pretvoriti u gledanje omiljene serije ili slušanje nekog dobrog chill seta uz ispijanje piva.

8. Neko od tvojih prijatelja je radio u radnji za prodaju gramofonskih ploča, a možda čak i ti.

7. KORISTIŠ ČUVENU REČENICU: EEEE U MOJE VREME

6. NIŠTA VIŠE NIJE DOBRO I KVALITETNO KAO KADA SI POČINJAO SA IZLASCIMA

“Bone” su bile kvalitetnije, vibe je bio mnogo bolji, muzika mnogo kvalitetnija, dj-evi jako bolji i sve ostalo je bilo jako više COOL I BOLJE 🙂

5. SEĆAŠ SE KADA JE TIESTO BIO PRAVI TRANCE DJ I VOLEO SI GA

Aaaaah, da TIESTO, on je nekad producirao TRANCE i svi su ga voleli i bio je jedan od simbola elektronske i trance muzike….. Čuvene serije traka ISOS (In Search of Sunrise) i mnogih drugih!

4. KADA IZADJEŠ U KLUB SAMO SE ŽALIŠ KAKO JE PUNO KLINACA.

 

3. NEMA VIŠE IZLAZAKA DO 10. UJUTRO I SPAVANJA DO PET POSLE PODNE.


 
Eeeee davno su bili ti afteriii i djuskanje do 10. ujutro dok “vredni” narod radi, pa onda odmor i spavanje po ceo dan, pa tako svaki vikend. Nema više toga, sada si ti taj narod koji radi, pun obaveza i svih ostalih sitnica koje ti nedozvoljavaju da budeš onaj stari afteraš :).

2. SEĆAŠ SE ORIGINALA I REMIKSA PRE TOGA, A NE OVOG REMIKSA KOJI SAD IDE U KLUBU KOJI JE PO TEBI UŽAŠ

MA OVI NOVI REMIKSI SU TI UŽAS, ORIGINAL JE ORIGINAL!

1. NE OSEĆAS SE COOL NA REJVU!

JEDNOSTAVNO VIŠE NIJE TO TO! BIO SI TAMO VEĆ, RADIO SI VEĆ TO, SLUŠAO SI VEĆ TOG DJ-a I IMAŠ MAJICU.

 

IZVOR: PulseRadio uz našu interpretaciju 🙂

Avatar photo

Autor: Igor