Možeš li biti high bez uzimanja trave, kokaina ili MDMA?

 

Supstance koje klasificiramo kao droge, kao psihoaktivne pomagače koji menjaju raspoloženja, stanja svesti i doživljaj onoga oko nas čineći nas sklonijim tome da se otvorimo, da doživimo trenutak, osetimo emociju ili osećanja jače, sve djeluju na principu toga da te dovedu u stanje koje bi tehnički mogao osetiti i bez njih jer manipuliraju hemikalije u mozgu.

alt

 
Kako je nagrađivani hipnoterapeut uključen u ovaj eksperiment, Hank Stone, napomenuo, sva hipnoza je ništa drugo do do samohipnoza, i imamo mogućnost dopreti do ovih stanja i bez pomoći stranih supstanci. 
 
I? Kako je tekao eksperiment? Ekipa MixMaga je iz znatiželje okupila dvadeset dobrovoljaca koji su pristali staviti se u ruke gospodina Stonea i prepustiti mu svoj nesvesni um. On ih je odlučio svojim veštinama dovesti u stanja kakva bi mogli osetiti kao posledicu konzumiranja marihuane, kokaina i MDMA-a. Stone je bio poprilično uveren da će svoje nove eksperimentalne kuniće uspeti uveriti da su high i priuštiti im iskustvo blisko stvarnom osećaju. Je li uspeo pogledajte u videu.
 
 
 
Izvor: KlubskaScena
Avatar photo

Autor: Igor