Desolat zvuk u Beogradu – Kultura predstavlja BIMAS-a

 
21. februara publici će u klubu Svemirska Kafana nastupiti BIMAS – DJ-a i producenta iz Belgije! Bimas sarađuje sa velikim i jakim diskografskim kućama: Desolat, Defected i Suara, a kada nastupa kao DJ vrti isključivo muziku koja je po njegovom ukusu i zbog toga ga publika jako ceni! Njegov zvuk se sastoji od različitih elemenata: od ekstremno agresivnog zvuka, do dubokih, melodičnih traka do uticaja tribalne muzike. 
 
 

 
Domaći deo line up-a čine domaći iskusni Dj-evi: Alexandar Ivković, Kristina Lalić i Neutron, a after radi Mihajlo! Aleksandar Ivković je takođe poznat po saradnji sa Desolat-om, pa će tokom večeri domaći klaberi uživati u autentičnom i vrlo modernom Desolat zvuku.
 
Inače, Desolat su osnovali i vode ga Loco Dice i Martin Buttrich, što je apsolutno garantuje kvalitet i aktuelnost zvuka koji plasiraju. Početkom februara su objavili DESOLAT X-SAMPLER kompilaciju 15 moćnih traka njihovih artista koje će paliti i žariti densflorove širom sveta, a među njima su i Bimas i Alexandar Ivković! Nemojte propustiti priliku da ih čujete uživo!

 

 
Avatar photo

Autor: Igor