Svemirski vikend

 

ČETVRTAK 19.2. 23h

PANIKE BEZ
 
Post dan zaljubljenih PANIKE BEZ! Da se lečimo od loših vibracija koje nam okolina nameće, muzikom za živce, a i pivce – why not

Mark Panic && Guests

Ulaz freeE

 
 
PETAK 20.2. 23h
Subterraneus Special with Izabella
 
Subterraneus predstavlja mističnu i zanosnu DJ-icu iz Sofije, Bugarska. Njeno ime je Izabella i jedva čekamo da nas raznese na densfloru! Domaća podrška Dr.Adji i Miloš Vujović.
 
 
SUBOTA 21.2. 23h
Kultura predstavlja BIMAS (Desolat, Defected, Suara)
 
KULTURA publici Svemirske Kafane predstavlja Bimasa – DJ-a i producenta iz Belgije! Sarađuje sa velikim i jakim diskografskim kućama: Desolat, Defected i Suara, a kada nastupa kao DJ vrti isključivo muziku koja je po njegovom ukusu i zbog toga ga publika jako ceni! Njegov zvuk se sastoji od različitih elemenata: od ekstremno agresivnog zvuka, do dubokih, melodičnih traka do uticaja tribalne muzike. Domaći deo line up-a čine domaći iskusni Dj-evi: Alexandar Ivković, Kristina Lalić i Neutron, a after radi Mihajlo! Aleksandar Ivković je takođe poznat po saradnji sa Desolat-om, pa će tokom večeri domaći klaberi uživati u autentičnom i vrlo modernom Desolat zvuku. Inače, Desolat su osnovali i vode ga Loco Dice i Martin Buttrich, što je apsolutno garantuje kvalitet i aktuelnost zvuka koji plasiraju. Početkom februara su objavili DESOLAT X-SAMPLER kompilaciju 15 moćnih traka njihovih artista koje će paliti i žariti densflorove širom sveta, a među njima su i Bimas i Alexandar Ivković!  Nemojte propustiti priliku da ih čujete uživo!
 
 
 
Avatar photo

Autor: Igor