ADIDAS SE UKLJUČIO U BORBU ZA LEGALIZACIJU KANABISA!

 

Adidas je odlučio iskoristiti svoj uticaj, kao jedan od najvećih sportskih brendova današnjice, kako bi podržao borbu za legalizaciju kanabisa.

adidas je nemački sportski brend osnovan daleke 1924. godine. Od osnivanja do danas, prošli su dalek put te danas glase za jedan od najsnažnijih sportskih brendova.

Osim što opremaju stotine vrhunskih sportista, adidas se u poslednje vreme fokusirao na lifestyle, aktiviravši se u segmentima kao što su skateboarding, snowboarding, street art ali i muzika. Kako bi što snažnije iskoristili svoj uticaj, odlučili su iskoristi svoj uticaj kako bi promovisali legalizaciju kanabisa.

Prvi korak bio je predstavljanje adidas Skateboarding patika naziva Happy 420. Radi se o patici koja sadrži najmanje 80% konoplje, a prodaje se po ceni od 120$. Kako bi cela priča oko ove patike bila još potpunija, ona sadrži skriveni deo u koji možete skrivati manje količine kanabisa za osobnu upotrebu.

adidas Skateboarding Happy 420 patike upoznajte na fotografijama u nastavku:

Međutim, adidas nije stao samo na predstavljanju jednog modela patika od konoplje, već je kanabis uključio u svoj promotivni video. Upravo jedan od poslednjih promo videa u kojem promovišu svoju novu marketinšku kampanju naziva Future, koji uz mnoge adidas ambasadore, uključuje i Rita Oru, velikodušno predstavlja kanabis tako što se u videu pojavljuje cela plantaža kanabisa.

Izvor: MixMagAdria.

Avatar photo

Autor: Igor