Klub Devet ponovo otvara svoja vrata!

Klub Devet ponovo otvara svoja vrata! 

Nova sezona počinje u renoviranom prostoru 4. novembra u 21h. Osim imena, koje je ostalo nepromenjeno, sve drugo odzvanja inovativnošću. Očekuje vas mnogo bolje ozvučenje, kao i osvetljeniji prostor. Ono najbitnije je da vas te večeri očekuje fenomenalna ekipa za mix pultom i tech house – minimal zvuk, tako da je odlična žurka zagarantovana! Ulaz je besplatan! Vidimo se u 9 u klubu 9!

Line up : 

IRRIED GROOVE 
https://www.facebook.com/irriedgrooveofficialpage/ 

Do sada poznatiji po aliasu Petar Suharev. Zanimljivost vezana za ovog producenta/DJ-a je da je 2013. godine postao najmladji DJ sa ovih prostora koji je ostvario zapazenu inostranu karijeru nastupavsi po ilegalnim zurkama po Nemackoj u reziji THE LOFT organizacije kao i nekoliko zapazenih nastupa u Holandiji i Hrvatskoj rame uz rame sa vodecim imenima evropske scene sa samo osamnaest godina. Zvuk karakterise cvrsta ritam sekcija i zvuk punog gruva sve upakovano sa elementima atmosfere i melodije, elektronika ukombinovana sa hausom u najboljem smislu te reci.

MARKO NIKODIJEVIC / Grandpa 
https://www.mixcloud.com/markonikodijevic121/ 

Marko Nikodijevic aka GRANDPA rodjen je 1981. Odrastao u Mladenovcu dok poslednjih osam godina zivi i radi u Beogradu. Na nagovor mnogobrojnih prijatelja iz sveta elektronske muzike krajem 2013. i sam pocinje da se bavi Dj -ingom provlaceci kroz setove numere razlicitih muzickih pravaca uklapajuci ih na njemu svojstven nacin. Prvi Beogradski nastup imao je Tapas bar -u pred ozbiljnom publikom Dj -eva, producenata, party fotografa i party manijaka koji su posle seta od 4 sata dali amin da nastavi sa radom kao Dj. Odmah nakon prvog nastupa usledili su pozivi za nove te je radio warm up setove za Kirri Cornwell (London, UK), Miljan Gram (Berlin, GER), radio sa Predrag Janus (Beograd, SRB), DrAdji (Beograd, SRB), Loco Baby (Beograd, SRB), SamLuda (Beograd, SRB), Malik (Beograd, SRB), Patrick Thomas (Novi Sad, SRB),…
Njegov muzicki opseg krece se od deep house, house, progressive, deep tech, tech zvukova a povremeno voli da zagazi i u techno opet sa prepoznatljivim harmonicnim zvukom.

NEBOJSA KOSTIC / Good Old Records 
https://www.mixcloud.com/nebojsakostic/ 

Godine 2010. biva jedan od tri osnivaca produkcijske kuce pod nazivom “Good Old Records” (sada i jedini vlasnik) za koju je i sam izdao nekoliko singlova. Naredne godine pravac koji je uticao na njegov stil, poznatiji kao deep house i godine uzivanja kao i produkcije u techno i minimal zvuku, promenice percepciju i definisati njegov pravac

Free entrance 
AKCIJA,svo pice 200 rsd

Avatar photo

Autor: Igor