Dimensions festival u Hrvatskoj kompletirao line up za ovo leto!

 Dimensions festival u Hrvatskoj kompletirao line up za ovo leto!

Festival Dimensions koji će se održati u Tisnom od 1. do 5. jula prvi je kompletirao line up na Jadranu ovo leto.

S pogledom u budućnost i leto koje nam stiže Dimensions festival je zaokružio svoju ovogodišnju postavu sa novim imenima, a to su DJ Bone, DJ Masda, Peach, Mala, Shackleton, Youandewan, rRoxymore, ISAbella, Zakia, Credit 00, Charles Webster, Huerta i mnogi drugi. Najavljena su i nova partnerstva, uključujući; Dr Banana, Heels & Souls, VBX, Truants MARICAS i Trommel.

U skladu s tradicijom, Mala će još jdnom moćno preuzeti Dimensions sa setom koji će oduševiti one posvećene basu. U Dalmaciji se okuplja i berlinska scena, koju će predstaviti Youandewan, Huerta, KRN, The Ghost, Gene On Earth, Sugar Free te Hamish & Toby. DJ Masda, Tho & Loren i Voigtmann također otkrivaju čari housea, a u istraživanje mračnijih sfera elektronske muzike vode nas DJ Bone, Zarkoff i Freakenstein. Zvukove Londona predstaviće DJ Zakia, 404 Eros, Harri Pepper, Heels & Souls, Sean OD i Will Lister.

Dimensions je otkrio i niz novih festivalskih muzičkih partnera, uključujući izdavačku-modnu kuću iz Velike Britanije Dr Banana, barselonske LGBTQ zabavljačice Maricas, muzička platforma Truants i te izdavačka kuća usmerena prema plesnoj muzici Heels & Souls.
Spuštajući se prema jugu jadranskom obalom, nakon Istre festival će se ovo leto po prvi put održati u Dalmaciji i to od 1. do 5. jula 2021. The Gardenu Resortu u Tisnom. The Garden je smešten u idiličnom prirodnom zalivu i prekrasnom krajoliku sa mešavinom bina, restorana i prostora za odmor i je udaljen od Tisnog svega nekoliko minuta hoda. Novo poglavlje za festival predstaviće jednaku posvećenost muzičkom programu, ekskluzivne i premijerne nastupe i ukusnu mešavinu novih heroja i pravih legendi elektronske muzike.

Nakon dnevnog programa Barbalella’s, kao jedan od najzanimljivijih svetskih klubova na otvorenom, udaljen kratkom vožnjom od The Garden Resorta, okupiće plesače do ranih jutarnjih sati. Kako bi održali originalni duh Dimensions, za zvuk će biti zadužen već kultni Sinai Sound System. Program Barbarelle biće objavljen uskoro.

Avatar photo

Autor: Igor