THE BEAT GOES LIVE! 48 sati vrhunske muzike u klubovima širom sveta! Veliki humanitarni stream!

THE BEAT GOES LIVE! 48 sati vrhunske muzike u klubovima širom sveta! Veliki humanitarni stream!

We Love Sound I Noa Beach Club su se priključili svetskom humanitarnom streamu koji će se održati 19-21.marta i okupiti neke od najvećih svetskih klubova.

Sva sredstva prikupljena ovim online eventom ici će u svrhu podrške klubova, promotera i muzičkih organizacija. We Love Sound će svoj stream održati u Noa Beach Clubu smeštenom na plaži Zrće na hrvatskom ostrvu Pagu.

O projektu:

THE BEAT GOES LIVE je istorijski event elektronske muzike koji će trajati 48 sati i ujediniće klubove i muzičare širom sveta. Biće održan od 19.tog do 21.marta na revolucionarnoj “livestreaming” platformi pod nazivom Paarti. Karte i uživo donacije koje će se dobiti od ovog istorijskog THE BEAT GOES LIVE dogadjaja će biti direktna pomoć muzičarima, organizatorima, klubovima i festivalima. Ljubitelji el. muzike će moći donirati uživo novčana sredstva u toku samog dogadjaja.

Pridružite nam se uživo od 19.tog do 21.marta na @paarti.live. THE BEAT GOES LIVE slušajući neke od najvećih zvezdi elektronske muzike na kultnim klabing mestima širom sveta i tako podržavajući muzičke HEROJE!

https://paarti.live/home

Facebook event: https://www.facebook.com/events/496565608171562

Instagram:
#welovesound #noabeachclub #itsmorethanmusic #thebeatgoeslive #music #livemusic #electronicmusic #bethere #experience #livestream #party #heroes #friends #love #nightlife #paarti

Facebook:
#welovesound #noabeachclub #thebeatgoeslive #itsmorethanmusic

Avatar photo

Autor: Igor