DIP HAUS SENZACIJA BETOKO PO PRVI PUT U BEOGRADU

Popularni beogradski klub Julian Loft sa ponosom najavljuje još jedno sjajno DJ gostovanje! DJ Betoko, jedna od najvećih dip haus senzacija na svetskoj elektronskoj sceni, dolazi po prvi u put u Beograd i to 18. januara u klub Julian Loft, koji je za kratko vreme postao omiljeno mesto za zabavu u glavnom gradu. Uvertira za ovaj spektakularni parti je ovog petka (10. januar), kada gostuje duo Lissat & Voltaxx, iz Kelna.

Betoko je svetsku slavu stekao velikim hitom “Raining again”, koji mu je dosta pomogao da se vine u sam vrh svetske EDM scene. U svojim setovima vešto koketira sa deep-om, tech-om  i minimalom, a koliko je njegova muzika dopadljiva za uši širokih masa pokazuje i to što je našla mesto u veoma popularnoj holivudskoj seriji „CSI Las Vegas“, ali i u nekoliko velikih reklamnih kampanja. O kvalitetu samog Betoka više nego dovoljno govori podrška kolega, među kojima su i legendarni Sven Vath, Marco Carola. M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire i drugi, tako da je odlična žurka praktično zagarantovana.

Svojevrsno zagrevanje za prvo beogradskog gostovanje slavnog Betoka zakazano je za ovaj petak (10. januar) , kada dolazi nemački duo Lissat & Voltaxx. Ovaj dvojac je poznat po fantastičnoj atmosferi na žurkama, zbog čega ih često nazivaju i kraljevima dobrog provoda. Brojne njihove trake i remiksi bili su među najslušanijim na više različitih svetskih i evropskih top lista. Redovni su i na listama velikog broja drugih DJ-eva, što ih je dovelo do nastupa u najpopularnijim klubovima i festivalima širom sveta. Do sada su već nekoliko puta bili u Beogradu i svaki put su napravili šou za pamćenje, pa nema razloga da to ne ponove i sada.  Ulaz na obe žurke je slobodan uz rezervacije.

Avatar photo

Autor: Igor