TouchRadio predstavlja: MarkyZ u klubu Compressor Novi Sad

Nakon uspešnih inostranih bookinga 2012. (Javier Carballo) i 2013. (East End Dubs, Javi Sampol, Someone Else), početak 2014.godine je, kada je u pitanju somborski TouchRadio, u znaku mladog italijanskog dj-a našeg porekla.

MarkyZ je na sceni prisutan od 2011., ali je (ponajviše zahvaljujući svojoj produkciji) već pridobio simpatije i podršku imena kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Robert Dietz, tINI Desolat, Hector, Marc Antona, Heartthrob, Shlomi Aber, East End Dubs i lejblova DESOLAT, MUSIC ON , MINUS, CADENZA, COCOON.
Njegov stil je fuzija deep, dub, techno i house zvuka, a njegov prvi EP “Be Careful” izašao je za poznati Deep Tech Records.
 
Osim ovog momka u usponu, u mainu ćete imati priliku da čujete još jednog odličnog dj-a, inače novopečenog Novosađanina, Dushana Von Funk-a.
Domaća podrška – Tijana Kabić.
 
U VIP-u će priliku da prezentuju svoj zvuk dobiti Runy i Vuk Bijelac, dva veoma mlada, ali takođe odlična dj-a, koji su svojim istančanim muzičkim ukusom za kratko vreme uspeli da pridobiju simpatije mnogih!
Domaća podrška – TouchRadio dvojac Dunja i Slepi.
 
Avatar photo

Autor: Igor