Dirty soundz: Met Kejl večeras u “Baraci”

DJ Met Kejl (Matt Keyl), jedan od najtalentovanijih italijanskih disk džokeja, zbog velikog interesovanja nastupiće u okviru serijala “Dirty soundz” u subotu (30.11) u klubu “Baraka” umesto u “Atomu”, kako je ranije bilo planirano.
 
Kejl je treći inostrani gost na serijalu Dirty soundz, posle više nego uspešnih nastupa Arčija Hamiltona i Mihai Popovićua ranije ove godine. Kejl je već posle svojih prvih izdanja dobio veliku podršku od svetskih magova poput Ričija Hotina, Umeka, Karla Koksa, Matadora, Denija Tenaglije, Karole, Magde, Loko Dajsa, Paka Osune i mnogih drugih. Ubrzo je stekao veliko poštovanje od strane kolega i klabera, a  početkom ove godine pridružuje se slovenačkoj etiketi Innocent Music.

Postao je i njen najveći izvozni proizvod, a njegovo prvo izdanje za ovu kuću (YO YO), izazvalo je veliku pažnju na sceni i zapažen uspeh na čuvenom portalu Bitport. Ovo leto je proveo na Ibici, a dokaz za kvalitet su i izdanja za neke vrlo poznate lejblove kao što su Innocent Music, Kling Klong, Stanch Records, SketchBook, Night Light, Slowpitch Recordings, Polar Noise, Tic Tac Toe..

 
Domaću podršku pored rezidenata serijala, dvojca Battric & MIVU, čini i Car Z, jedan od pionira novosadske andergraund scene. Karte su 400 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor