DISCO INFERNO vol.2 u klubu Tunnel! Bushwacka dolazi direktno iz Britanije!

 DISCO INFERNO vol.2 u klubu Tunnel! Bushwacka dolazi direktno iz Britanije!

Redovni gosti klubova Tunnel i PUBeraj sigurno se sećaju novog koncepta serije žurki koji su uveli polovinom zimske sezone. DISCO INFERNO vol.2 održava se baš na tim lokacijama 27. maja. Veselje ostaje na nivou, ali na širem prostoru!

Kako je Open Air znatno prostraniji, bilo je prikladno da za ovu priliku dovedu dugo očekivanog inostranog gosta. Direktno iz Britanije dolazi nam Bushwacka! Verujemo da će ova vest obradovati dugogodišnje pratioce scene koji su dugo čekali njegov povratak u naš region.

Za celokupan program u PUBeraju zagreva nas pojedinac poznat po unikatnim nastupima – Šćepine Vragolije. Program u klubu Tunnel počinje od 23h, a tamo, samo za vaše uši pored glavnog gosta imamo priliku da čujemo i tri dobro poznata lika iz regiona, koje zasigurno spaja zauvek sveža energija na nastupima, kao i broj uspešnih žurki u regionu – Vladimira Aćića, Fakira i Runija.

Matthew ‘Bushwacka’ B prešao je sa pozicije klasičnog perkusioniste na mesto renomiranog DJ-a nakon posete skladišnoj žurci 1988. godine. Sredinom 90-ih započeo je saradnju sa Layo-om, a njihovo partnerstvo rezultiralo je brojnim albumima, rezidencijama u klubovima i diskografskom kućom. Poznati su po fuziji elektronske muzike sa bluzom i downtempo zvukom, a njihov najpoznatiji hit je ‘Love Story’. Nakon što je londonski klub The End zatvoren 2009. godine, pokrenuli su brend Shake It, organizujući ikonične žurke u skladištima. Godine 2013. posvetili su se individualnim projektima: Bushwacka! svom solo projektu Just Be, a Layo poslovanju u restoranskoj industriji. Pet godina kasnije, Bushwacka! je nastavio sa turnejama i snimanjem pod svojim originalnim imenom i od tad je neizostavno lice na sceni!

Dugo smo čekali lepo vreme, vreme je da uživamo u istom. Vidimo se 27. maja na dobro poznatim lokacijama!

Karte možete kupiti klikom ovde.

Promo cena karte: 500,00RSD!
Regularna cena karte: 700,00 RSD
Cena karte na ulazu: 1000,00 RSD”

Avatar photo

Autor: Igor