Mitologija, misterija, istorija i najbolji mogući LINE UP! Festival Gates of Agartha u Puli!

 Mitologija, misterija, istorija i najbolji mogući LINE UP! Festival Gates of Agartha u Puli!

Drevni svet u blizini Pule i savremeni zvuk zajedno pružaju čarobni beg ovog juna.

Opisan kao “dvodnevna odiseja”, prvi festival “Gates of Agartha” ispuniće istorijski rimski kamenolom na periferiji Pule savremenim elektronskim zvukovom, vrhunskom tehnologijom rasvete i vrhunskim zvučnim sistemima.

Isklesana stena “Cave Romane” poslužiće kao najbolja moguća pozadina za DJ-eve kao što su osnivač čuvenog Crosstown Rebels – Damian Lazarus, italijanski house titan Marco Carola, holandska house zvezda nove škole Chris Stussy, španski hitmejker Dennis Cruz i grčka zvezda u usponu Echonomist. Festival se održava od 23. do 24. juna.

Ovaj sjajni festival je osmislio isti tim koji stoji iza magičnog “Echoes from Agartha” koji se održava u Kapadokiji u Turskoj, koji ga je nazvao po mitskom kraljevstvu uunutrašnjosti Zemlje, koje su okultisti slavili pre jednog veka. Pula je njihova prva destinacija na koju sele ovu vrhunsku produkciju u kojoj se sudaraju umetnost, kultura, misterija i istorija.

Pre dve hiljade godina, Rimljani su dolazi na ovo magično mesto u potrazi za dragocenim istarskim kamenom koji su toliko cenili, a koristio se u izgradnji zgrada poput Koloseuma u Rimu.

LOKACIJA: Cave Romane, Vinkuranska cesta 2, 52100 Vinkuran.

DATUM I VREME: Od 20 sati u petak 23. juna do 7 ujutro u nedelju 25. juna.

Karte možete kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor