Disko spektakl “Hed Kandi” 4. aprila opet u Beogradu

Posle senzacionalne žurke sa atraktivnim plesačicama i koreografijom koju je “Hed Kandi” priuštio Beogradu u decembru prošle godine, ovaj prestižni modni, muzički i parti brend u aprilu sprema još jedan spektakl.

Beograd će opet stati rame uz rame sa Ibizom, Las Vegasom, Majamijem, Amsterdamom, Barselonom, kao i u decembru prošle godine kad  je u “Brankowu” nastupio jedan zaštitnih znakova ovog brenda, DJ Andy Norman.  

“Hed Kandi” i Andy su potpuno opravdali klasu, tako se očekuje da i novi parti ne bude ispod tog nivoa. Ovaj prestižni brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstvalja romantičnu vrstu disko hausa. Na žurkama uvek di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista, pa će se takav miks desiti i u “Brankowu”. Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, “Hed Kandi” je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi i Australiji.

Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija i albuma i brojnih drugih projekata. Sa dolaskom žurke “Hed Kendi” “Brankow” nastavlja da se profiliše kao mesto koje donosi nove trendove i kvalitenu muziku u Beograd. Jedan od najglamuroznijih svetskih DJ-eva Dimitri from Paris, poznat po nastupima na modnim revijama Šanel, Žan Pol Gotjea, Iv Sen Lorana i “Plejboj” žurkama, nekadašnja pevačica poznatog francuskog sastava “Nouvelle Vague” Melani Pein, holandska fanki atrakcija “Kraak n Smaak” koja je na “Exitu” nastupila pred 15.000 ljudi, kao i Stefan Pompenjak, autor čuvene kompilacije “Hotel Costes” i DJ na holivudskim džet set žurkama Mika Džegera i Kameron Diaz, samo su neka od priznatih inostranih imena koja su gostovala u “Brankowu”.

Koncerte su održale i džez dive Bisera Veletanlić, Nada Pavlović, kao i “Vampiri”, “Jinx” i Bebi Dol, a “Brankow” je prvi na našoj klupskoj sceni redovno uveo i mešovite nastupe tokom kojih DJ-a uživo prate saksofonista i perkusuinista, što u Beogradu do sada nije bio slučaj.

Avatar photo

Autor: Igor