Stigla je i zvanična informacija: Daft Punk izdaje novi album za Sony Records

Napokon se može reći da smo na tragu zvaničnih informacija dvojice najvećih svetskih muzičara elektronske muzike. Na svakih nekoliko nedelja stigne nam neka informacija oko njihovog novog projekta tj. albuma. Fama koja je počela u januaru mesecu s člankom u francuskim novinamaLe Parisien”, pa do ažuriranja na Daft Punk web stranici i oglasa koji sadrži novu Daft Punk muziku. Iako današnja vest ne može se nazvati revolucionarna, ali može biti službena što je i te kako bitno.


Sva nagađanja koja smo čuli u posljednjih nekoliko meseci, iako su bila uzbudljiva, često su bila neutemeljena. Bili smo vođeni sa slikama, glasinama i oglasima bez jasnog osećaja konačnosti, ali današnja vest je drugačija. Jutros smo bili obavešteni na Twitteru EDM-a da je Daft Punk-ov novi album službeno registrovan u Velikoj Britaniji u muzičkoj firmi za licenciranje “PPL” koji ima bazu podataka s pravima koju drže Sony Music Entertainment u Velikoj Britaniji. Album će trajati otprilike 74 minuta, a na njemu će biti 13 pesama, a neke će trajati čak i do devet minuta.
Trake na albumu su već skoro sve završene i odradjen im je master, tako da na konačnu objavu albuma neće jos dugo čekati.

Avatar photo

Autor: Igor