DJ Chad Andrew: Lider novog deep – tech talasa u klubu “The Tube”

DJ Chad Andrew, lider novog američkog deep – tech house talasa, gostuje 1. februara  po prvi put u Srbiji i to u beogradskom klubu  “The Tube”. Ovaj momak sa sunčane Floride, koji je leto proveo na čuvenom ostrvu zabave Ibici, dolazi u okviru zimske turneje.

Chad-ov deep i masan gruv kojim pleni svaka njegova traka vrlo brzo su skrenuli pažnju nekim od najuticajnijih faca svetske andergraund scene, kao što Yaya, Enzo Siraguza, Gel Abril i Marc Antona. Posle dve sezone u nizu na ostrvu zabavi Ibici, gde je radio na parti serijalu tINI & The Gang i nastupao u gotovo svakom klubu, postao je i ekskluzivac na label-u Dissonant, čiji je vlasnik upravo Marc Antona. Nastup Chad Andrew-a organizuje nova agencija na domaćoj elektronskoj sceni Dirty Bookings, kojoj je ovo ujedno i premijerna žurka.

Lepa uvertira za gostovanje Amerikanca su dve žurke ovog vikenda. Jedan od naših najboljih DJ-eva, Dejan Milićević, i naša DJ dama Tijana T. imaće posle višemesečne pauze novi zajednički nastup u petak, (24. januar). Dan kasnije (subota, 25. januar) je velika Grotto Gathering žurka, na kojoj će nastupiti Oysha, Calavera & Manya, ali i duo Babysitters, koji su izdali za pretižne label-ove Hed Kandi i Ministry of sound. Kao specijalan poklon, u subotu će svi gosti koji dođu do 00.30 sati dobiti besplatne koktele.

Avatar photo

Autor: Igor