DJ COYU I TROPICAL INN U HUMANITARNOJ AKCIJI ZA MANJU

 

Dj Coyu, osnivač “Suara records” koji je će nastupiti 28. avgusta na Tropical Inn festivalu, odriče se 50% svog honorara za rad pomoći beogradskom dj-u Nemanji Ivanoviću, poznatijem kao Manya.

Suara music, jedna od najvećih svetskih izdavačkih kuća , poznata je po svom učešću u mnogim humanitarnim akcijama kroz svoju “Suara Fondation”Dvadesetdevetogodišnji Nemanja iz Velike Plane boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan mu je redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Poslednja žurka u okviru Kalemegdan Summer Festivala, Tropical Inn, koja će se održati uz podršku Heinekena, ovog vikenda 28. i 29.avgusta na već dobro poznatom mestu, Beogradskoj tvrđavi, predstavljaće pravi tropski spektakl. Glavne zvezde žurke biće svetski poznati Deep house duo Tube & Berger i DJ Coyu.

Podsećamo vas da pri kupovini ulaznice za ovaj događaj, Kalemegdan Summer Festival donira 100 dinara od svake prodate karte, za Nemanjinu operaciju i tako omogući što brži oporavak.

Karte za Tropical Inn festival mogu se kupiti po ceni od 900 dinara na blagajni Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.

Event: https://www.facebook.com/events/830657060322967/

Ulaznice: http://www.kalemegdansummerfestival.com/sr/ulaznice

*** Pošaljite 100 na 3030 i pomozite Nemanji da se izleči! Cena jedne poruke je 100 dinara.***

Avatar photo

Autor: Igor