Future Scope uz Du’Arta zatvara ljetnu sezonu na Savskom nasipu!

 

Future Scope – serijal rejvova elektroniske muzike, ovoga će vikenda velikim open air partyjem na Nasipu zatvoriti letnju sezonu u Zagrebu i pripremiti sve na novu jesen/zima. Du’Art,  DJ Rush, Gary Back, Uto Karem i Mladen Tomić samo su neki od gostiju ove sezone!

Letnja epizoda Future Scopa sa jednim od najpoznatijih portugalskih DJ-a iz Kne’Deep agencije – Du’Artom, kojom će spomenuti serijal evenata zatvoriti letnju sezonu, održaće se ove subote, 29. avgusta, na Savskom Nasipu kod Jankomira (500m od King Crossa), gde će se uz samog Du’Arta naći i domaća lica: Ivan Komlinović, Mr. DJ Dario, F.O.R.M. live, Shipe, Matya i Nino Galovac. 

Početak je zakazan već u 20 sati, a cena ulaza iznosi 40, odnosno 50kn. ‘Sretni sati’ na cugu, biće od 20 do 24 sata pa dođite ranije. Organizatori su za sve koji dođu u spomenutom vremenskom periodu osigurali i posebnu akciju na ulaznice: 4+1 gratis!

Službeni after party je u klubu Taboo od 7 sati ujutro gde će za muziku biti zaduženi Foil i Bronski. Više informacija o celome Open Air partyju potražite ovde.

Du’ArT pravim imenom Duarte Silva portugalski je DJ koji je svoju karijeru započeo 2005-e godine i u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih DJ-a svoje domovine zahvaljujući neprikosnovenom tehnikom na 3 gramofona i jedinstvenim talentom osvojivši publiku u vrlo kratkom roku.

Odrastajući uz imena kao što su DJ Rush, Carl Cox, Dave Clarke i Umek, definiraće kroz godine zvuk Du’ArTa koji je do dan danas ostao veran starome techno zvuku. 2009-e Du’ArTu se ispunjava životni san, potpisuje za agenciju DJ Rusha Kneep Deep i odrađuje sa njime nekoliko turneja po svetu. Od onda, Du’ArT je nezaustavljiv i niže nastupe po klubovima u celome svetu i velikim festivalima kao što su Awakenings, Monegros, Tommorowland i Dance Valley. Osim kao DJ, Du’ArT je i aktivan producent izdajući svoju muziku na labelovima Naked Lunch, Onh.Cet i Sub Cult.

Video – Du’Art @ Aquasella 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=J4cYiLnXHek

Nakon propisnog zatvaranja letnje sezone, Future Scope novu jesen/zima sezonu započinje 19. septembra velikim partyjem u zagrebačkom Boogaloo klubu gde nakon pauze od nekoliko godina opet dolazi legendarni “crni div” – DJ Rush.

Samo mesec dana kasnije, 24. oktobra, Future Scope u istome klubu sprema jedno od jačih klupskih party izdanja pre kraja 2015-e godine jer u jednome eventu dolaze čak četiri gosta na dva floora i uz domaće DJ snage!

Svetski poznati DJ i producent iz Velike Britanije Gary Back, čija je traka “She’s Fine” apsolutni hit u svetu, premijerno će nastupati u Zagrebu. Italijanska tech house zvezda sa izdanjima na Agile Recordingsu, Plus 8-u, Tronicu, Sci+Tecu – Uto Karem zagospodariće drugim floorom Boogaloo kluba, a tu su i regionalni izvođači Speedy iz Srbije i Mladen Tomić iz BiH uz support domaćih snaga: Cet, Shipe, Matya i DJ Jock čiju produkciju vrte mnogi poznati DJ-i počevši od Carla Coxa, Spartaquea, Jona Rundella i drugih.

29.08. w/ Du’Art @ Savski Nasip – FB event: goo.gl/0kTcn9

19.09. w/ DJ Rush @ Boogaloo Zagreb – FB event: goo.gl/pJ1ThJ

24.10. w/ Gary Beck & Uto Karem @ Boogaloo Zagreb

FB event: goo.gl/JTXfNR

Future Scope FB page: https://www.facebook.com/futurescopecroatia

 

Avatar photo

Autor: Igor