DJ John Jones u cetvrtak crvenom „Hed Kandi“ spektaklu

Britanac John Jones, jedan od najcenjenijih DJ-eva „Hed Kandija“, poznat i po gostovanjima na žurkama najbržeg svetskog cirkusa „Formule 1“, nastupiće na ovom disko spektaklu u četvrtak (04.04) u beogradskom baru „Brankow“. Jones-ov set će uživo pratiti lepa saksofonistkinja Miss Aimee Jay, a pošto ovaj parti slavi početak proleća za ulazak u klub nephodan je crveni odevni detalj.
 
John Jones, koji jedan od onih DJ-eva koji uvek imaju dobru komunikaciju sa publikom, maltene na nedeljnoj bazi gostuje u najpoznatijim svetskim klubovima. Čest gost je u prestižnim lokalima kao što su Space (Ibiza), Ministry of Sound (UK), Cielo (New York), Mansion (Miami), Cocoon (Frankfurt), Warehouse (Tokyo), Pacha (Sharm El Shiekh), a i jedan je od najčešćih izvođača na pretižnim after partijima „Formule 1“.
 
 
Kako nalažu pravila „Hed Kandija“, DJ set uvek prati jedan umetnik na saksofonu, a to je ovog puta svestrana Miss Aimee Jay. Ona je redovan saksofonista „Hed Kandi“ partija, a kako sama kaže posebno voli žive nastupe sa DJ-evima i dobro je uigrana sa Jones-om, tako da se očekuje više nego kvalitetan performans.
 
Muzička podloga koju će napraviti ovaj dvojac biće propraćena sa tačkama atraktivnih plesačica, svetlosnim efektima i bogatom scenografijom. U toku večeri imaćemo i jednu premijeru, gosti kluba će imati eksluzivnu priliku da da prvi put u Srbiji probaju koktel “Campari Orange Passion”, koji je tek nedavno predstavljen u i svojoj domovini Italiji.
Pošto ova žurka slavi početak proleća pravila HK nalažu da svako ima barem jedan vidljiv crveni odevni predmet na sebi. (majica, košulja, kravata, sako, pantalone..)
 
 
Karte za ovaj prestižni disko parti iz Londona, koji se održava na najeksluzivnijim svetskim lokacijama od Ibize i Barselona do Las Vegasa i Majamija, u pretprodaji koštaju 1.000 dinara.
Mogu se kupiti svakog dana od 10 do 01 sat u baru „Ludost“ u Savamaloj (Karađorđeva 44), dok će na dan žurke na ulazu u klub koštati 1.200 dinara. Dan posle „Hed Kandi“ partija su nastupi Loco benda i DJ Pedje (petak), odnosno sastava „Makao“ i DJ Dooshana.  
 
Rezervacije i sve dodatne informacije na 069 83 00 777.
Avatar photo

Autor: Igor