DJ Karmon donosi zvuk Amsterdama u klub Brankow

Jedna od mnogih zanimljivih stvari koje nam stižu iz Amsterdama je svakako i aktuelni multitalenat, mladi holandski producent i međunarodni DJ – Karmon. Posle nastupa širom sveta, Karmona će konačno moći da čuje i beogradska publika i to 7. marta u klubu Brankow.

Njegov prepoznatljiv dip haus zvuk slušao se prošle godine na Ibici, a pre samo deset dana Karmon je nastupio na čuvenom Wonderland festivalu u Amsterdamu. Izgradivši svoj prepoznatljiv stil nakon eksperimentisanja sa različitim pravcima elektronske muzike, Karmon je za samo dve godine postigao neverovatan uspeh. Ubrzo posle svog debi izdanja „Turning Point“, usledio je „Wowshit“ za izdavačku kuću legendarnog Solomuna – Dynamic, čiji je danas uvaženi član. Sveži zvuk ovog mladog disk džokeja privukao je pažnju Solomuna koji je na svojim nastupima počeo da pušta Karmanovu numeru „Nobody else“, urađenu u saradnji sa NTFO.

Za svoj stvaralački rad, Karmon inspiraciju dobija iz života, ali i slušajući različite muzičke žanrove, od džeza do hard roka. Najbolju muziku stvara kad je potpuno sam u studiju i kada može sasvim da se prepusti svojim osećanjima. Odrastajući u muzički veoma talentovanoj porodici u kojoj se često igrao tenis, Karmon se prvi put susreo sa pločom kada je imao 14 godina. Tada je njegov brat kupio prvi vinil, a potom i dva gramofona i miksetu.

Sada, kao iskusan i svetski popularni DJ umetnik, Karmon će 7. marta zapaliti podijum u klubu Brankow svojim karakterističnim i hipnozitirajućim setom.

Avatar photo

Autor: Igor