DNEVNI PROGRAM FESTIVALA GREEN LOVE 4

Četvrto izdanje Green Love festivala koje su ljubitelji elektronske scene strpljivo čekali trajaće od 14. do 15. marta! Pored bogatog muzičkog programa koji će obeležiti značajna imena elektronske muzike kao što su MENDO, BANG LA DECKS, MATTHEW HOAG, LEA DOBRIČIĆ, VLADIMIR AĆIĆ i DEJAN MILIĆEVIĆ, Green Love pruža svojim posetiocima i bogat kreativno-ekološki program.

Udruženje “Respect DJs“ će i ove godine predstaviti projekat koji podrazumeva afirmisanje zdravog stava prema životnoj sredini, kroz umetnički program. Nizom interesantnih i dopadljivih aktivnosti će se okupiti mladi ljudi koji će moći da učestvuju u programu ove manifestacije. Jedan od osnovnih ciljeva programa jeste promovisanje aktuelnih problema u zaštiti životne sredine. Takođe, u okviru programa, učesnici će biti upućeni na rešavanje istih.

Program projekta “Green love 4“ će širu javnost upoznati sa aktivnim oblikom zaštite životne sredine reciklažom, kao oblikom ekološke odgovornosti pojedinca.

Upotreba reciklažnog materijala kroz umetnički izraz doprineće podizanju nivoa ekološke svesti mladih, a izrada umetničkih dela u okviru kreativnog programa doprineće i afirmisanju mladih umetnika.

Deo kreativnog programa u okviru “Green day“ sekcije, 15. marta u trajanju od 12 do 17 časova predstavljaju:

Besplatna radionica za sve zainteresovane učesnike. Glavni akteri radionice biće mladi umetnici koji će u toku kreativnog dana u maloj hali SPENS-a formirati svoja umetnička dela od reciklažnog materijala. Ovakve recycling-art radionice imaće priliku da posete i svi zainteresovani građani Novog Sada, koji se mogu i priključiti kreativnom programu.Projekcije amaterskih filmova na temu zaštite životne sredine i zaštite prirode čiji će autori prezentovati svoje radove i svoja viđenja ovog problema.

Izložba fotografija “Danas i sutra“, koja za temu ima prezentovanje čovekovog odnosa prema prirodi i potencijalnim posledicama naše (ne)brige za životnu sredinu. Najbolje fotografije će biti nagrađene.

PROMO PERIOD ZA KUPOVINU ULAZNICA POLAKO ISTIČE! Promotivne ulaznice za predstojeći Green Love festival po ceni od 490 dinara za jedno veče i 690 dinara za obe večeri možete nabaviti do 1. marta, nakon čega će njihova cena iznositi 690 dinara za jedno i 990 dinara za obe večeri. Više informacija o ulaznicama i samom događaju možete pronaći na facebook stranicama Green Love Festival (www.facebook.com/greenloveserbia) i Respect DJs (www.facebook.com/pages/Respect-DJs/117372074942256)

Avatar photo

Autor: Igor