DJ MAG IZABRAO 100 NAJBOLJIH KLUBOVA

Uvek će biti mnogo rasprave i neodlučnosti koji je najbolji klub na svetu i nikad se neće svako složiti sa ovom listom poznatog magazina, a nismo imuni ni mi.

Juče, DJ Mag je izabrao svoju godišnju listu svojih najboljih 100 klubova, Kao i svake godine do sada u prvih 10 klubova sveta su “Ibiza’s Space” i “Pacha“, ali prvo mesto je promenjeno, titulu prvog mesta ne nose više klubovi sa Ibize, sada je najbolji na svetu brazilski “Green Valley Pogledajte celu listu u nastavku (pre svega, nedostaje # 88-mi ne znamo zašto), a ako želite da se opširnije upoznate sa svakim klubom posetite stranicu DJ MAG-a. Na ovogodišnjoj listi od nama najbližih klubova koji su hrvatski klub “PAPAYA” koji se nalazi na prelepoj plaži Zrće na ostrvu Pag i bugarska “Yalta
Mi smo bili pre tri godine u klubu Papaya i oduševljeni smo provodom tamo, gostuju svi najbolji svetski DJ-evi, od Armin Van Buuren-a, Paul van Dyk-a i mnogih drugih.

Pogledajte naš video od pre 3. godine:

Na još boljem mestu se našao bugarski klub “YALTA“, koja je zauzela 20-to mesto, a tvrdimo da je po programu DJ-eva koje dovode, organizaciji, rasveti, produkciji, ozvučenju i još mnogih drugih činjenica sigurno najbolji klub na našim prostorima!
Mi smo ga posetili kad je gostovao jedan od najboljih trance DJ-eva MARKUS SCHULZ, koji je napravio nezapamćenu atmosferu.

Pogledajte naš video od pre dve godine:

A mi se nadamo da će u skorije vreme i neki klub iz Srbije doći na ovu listu.

Avatar photo

Autor: Igor