DJ MAG SUNRISE FESTIVAL OD DANAS U PAPAYI

Danas počinje DJ MAG SUNRISE FESTIVAL u Papayi! Hardwell, jedan od najtraženijih  DJ-a sveta, i šesti prema DJ Mag-u nakon Ultra Europe festivala ponovno nastupa u Papayi! DJ MAG SUNRISE FESTIVAL večeras otvaraju Kim Fai i Roul and Doors.

Svetske DJ zvezde nastupaju na DJ MAG SUNRISE FESTIVAL u Papayi! Središnju festivalsku binu večeras otvaraju Kim Fai i Roul and Doors, a u novaljsku se lepoticu vraća jedan od najboljih DJ-a današnjice  – Hardwell koji je svojim prošlogodišnjim nastupom obeležio celu sezonu. Na radost brojih obožavatelja, ovaj se talentovani DJ vratio, a već ćemo sutra imati priliku čuti šta nam je pripremio šesti DJ sveta.

HARDWELL je višestruko nagrađivani, mladi i talentovani DJ počeo je svoju karijeru sa svega 13 godina. Nedavno je proglašen šestim najboljim DJ-em sveta u izboru TOP 100 DJ MAG-a. Holandska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov veliki talenat i ubrzo je počeo obilaziti sva eminenta klubska mesta elektronske muzike. Njegov muzički identitet može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim saradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pokrenuo vlastitu radio emisiju Hardwell on Air, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga po celom svetu.KIM FAI
tek se nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo pleniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda. Kim je time postavio svoj jedinstveni zvuk koji u kratkom vremenu postaje prepoznat po celom svetu, a nastupao je na svim velikim eventima kao Tomorrowland, Creamfields, GlobalGathering. Potpisao je i izdaje za poznate izdavačke kuće poput Size Matters i Toolroom Knights.

DJ duo ROUL AND DOORS karijeru započinju 2003. godine. Njihov talenat i jedinstveni zvuk oduševljava ceo svet, pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Nemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo najpoznatiji je po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i  Elements, izdaju za svetski poznati Defected records.

MAURIZIO NARI I RONNIE MILANI poznaju se još od 1996. godine a svoju muzičku saradnju započeli su 2003. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i mnogim drugim. Njihov hit Kendo jedan je od najpoznatijih letnih hitova posljednjih godina. Njihov singl  Atom u svoje su setove, uvrstili najbolji DJ-i današnjice kao SHM i Tiesto. Ovo im je drugi nastup u Papayi, a za prošlogodišnji se tražila karta više.

Program DJ MAG SUNRISE FESTIVALA :

30.07. Kim Fai i Roul and Doors
31.07. Hardwell
01.08. Nari i Milani

Karte za DJ MAG Sunrise Festival mogu se kupiti po ceni od 230 kn za sva tri dana festivala u sastavu Eventima(www.eventim.hr), i na stranici  www.papayashop.com.hr gde se nalaze i sve informacije vezane uz klub Papaya i sezonu 2013.

Avatar photo

Autor: Igor