Tech-house with DJ Minimalistic

Nastavljamo sa podrškom našim talentovanim DJ-evima, predstavljamo vam Mario Horvackog aka Minimalistic, koji će nam jednom mesečno kačiti svoj tech-house set.

Mario Horvacki aka Minimalistic u svet dj-inga je ušao 2004. godine, tada se prvi put susreo sa gramafonima. Nakon samog starta sledi pauza od 2 godine, da bi nakon toga počeo da pušta muziku za krug prijatelja na privatnim žurkama i afterima.

Svoj muzički pravac je tražio godinama, da bi se na kraju najbolje pronašao u tech house-u. Godine 2009. postaje rezident u klubu The Code, gde je nastupao sa velikanima strane i domaće dj scene. Dj pult je delio sa James Zabielom, Lee Burridge-em, Dave Seaman-om, Kaiserdisco-m, Jay Lumen-om, Eelke Kleijn-om, Funk D’void-om, Valentinom Kanzyani-em, Matthew Hoag-om, Tomy DeClerque-om, Miss Sunshine, Budai-em, Tomyboy-em, Hisham Zahran-om, Markom Nasticem, Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevicem i mnogim drugima. Nastupao je po klubovima u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu… Krajem 2010. godine u saradnji sa Dj Numb-om je napravio svoje prvo izdanje pod nazivom “ Positive Minus” koje se našlo na kompilaciji Atlas Digital Gold koje izdaje nemački label Freitag Recordings.

Godine 2011 beleži nastup na oficijalnom after partiju festivala Exit, takođe je nastupao na festivalu Summer3p na Paliću, 2012. godine nastupao je u Ljubljani. Ne treba izostaviti brojne setove koji su emitovani na Frisky i Proton Radiu. Njegovi setovi se sastoje od veselih groovy tech house ritmova, koji neće moći ostaviti ravnodušnim ni jednog ljubitelja elektronske muzike.

Predstavljamo vam sad njegov najnoviji mix After Long Time i nadamo se da će  te uživati…

Avatar photo

Autor: Igor