DJ Photographer na festivalu Wonderland

Novo ime za prvi dan velikog open air festivala je DJ Photographer, koji je u poslednje dve godine postao sinonim za kvalitetan i jedinstven zvuk.

Pravo ime ovog umetnika rođenog u Kijevu je Dmitri Čumak. Na svetsku scenu je stupio 2010. godine i od tada kreće njegova veoma uspešna karijera. Hitovi koje je stvarao su lako osvajali mase i druge producente a podrška je stizala od najvećih imena poput Ali & File, Marloa, Armina Van Bjurena i ostalih. U 2013. godine je za Armina radio remiks njegove trake “Who is afraid of 138” i time izazvao do tada neviđenu erupciju oduševljenja među trens fanovima. Stvoren je praktično nov andergraund pokret nakon čega je najbolji svetski DJ u to vreme odlučio da napravi nov label WAO 138.

“Bez sumnje, u Srbiju dolazi još jedan genije za kontrolama koji veoma dobro zna svoj posao i koji trakama daje svoju autentičnu melodiju i pečat. Fanovi širom sveta mu se dive i biće pravo zadovoljstvo čuti ga uživo na Serbia Wonderlandu”, poručuju iz agencije Jungle Tribe.

 

Pored Photographera, objavljeno je i prvo domaće ime koje će imati čast da zatvori festival,a to je jedan od najtalentovanih producenata iz Srbije, Erik Iker, poznatiji pod svojim pseudonimom Ikerya project. Erik je već nastupao na “magičnom” stejdžu festivala, a ovoga leta izlazi njegov debi album za Abora records. Trake sa tog albuma će publika imati priliku da premijerno čuje na Wonderalndu. Na svoj nastup 21.06.2014. će doći pravo iz Meksiko sitija gde takođe nastupa par dana pre.

Ulaznice za dvodnevni festival po ceni od 1500 rsd se mogu naći na svim blagajnama Eventim-a kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Više informacija na sajtu Serbia Wonderland Festival – Open Air 2014.

 

 
Avatar photo

Autor: Igor