DJ RUSH NA PRVOM IZDANJU TIT0 (TitZero) LABELA DEJANA MILIĆEVIĆA

Internacionalno priznati beogradski DJ i producent Dejan Milićević osnovao je novi label.

Tit0 recordings label je svojevrsna kruna dosadašnjeg rada i najpreciznije opisuje Dejanov muzički ukus, prepoznatljivu kombinaciju  house i techno zvuka. Nakon 17 godina rada, godina provedenih u studiju, odlične komunikacije sa publikom, posle svih party-ja, afterparty-ja, evenata, festivala, klubova u zemlji, regionu i inostranstvu , svoje raznoliko i bogato iskustvo Dejan objedinjuje u Tit0 recordings izdanjima.
Koncept projekta je povratak analognom zvuku, ali i pločama (vinilima) koje su u ovo digitalno doba pale u drugi plan. TIT0 koncept je prezentirati izdanja prvo na ploči pa tek nakon toga track objaviti kroz digitalne kanale. Muzika koja će biti zastupljena je kombinacija house i techno zvuka sa analognim prizvukom i atmosferom dancefloor tune-ova. 

Projekt će uključivati saradnju sa velikim brojem domaćih, regionalnih i internacionalnih  producenata, ali je za prvo izdanje odabran poseban gost – legenda techno muzike DJ Rush.  DJ Rush posetio je Dejanov studio u Beogradu i nakon inspirativnog sessiona produkt je track ‘’Hear the claps – Dejan Milićević feat. DJ Rush’’. 

Traku možete poslušati i sami preko ovog linka.

Avatar photo

Autor: Igor