Beltek na Wonderland festivalu

Martin Bijelić a.k.a. Beltek, slovenačka DJ zvezda, nastupiće na Serbia Wonderland open air festivalu, koji će biti održan 20. i 21. juna.
Beltek je jedan od najcenjenijih predstavnika EDM muzike, kojeg je DJ Tiesto nazvao umetnikom koji će obeležiti ovu godinu. Trenutno vredno radi u studiju na novim izdanjima koja će izaći uskoro na prestižnim svetskim etiketama. Prolećnu turneju počinje u Argentini i Čileu, a početkom leta stiže na Balkan.

Publika je tražila da se ponovi euforija do koje je došlo na Beltekovom nastupu na ‘Vatrenom nebu’ Na obostrano zadovoljstvo, Beltek nam ponovo dolazi u Beograd na Serbia Wonderland Open Air Festival“, kažu iz organizacije Jungle Tribe.

Line up još uvek nije kompletiran, a organizatori ističu da se u narednih nekoliko dana sprema veliko iznenađenje! Ko je u pitanju, saznaćemo za koji dan, ali ono što su organizatori otkrili jeste da je u pitanju “miljenik i zaštitni znak ovog festivala”.

Tema prvog Serbia Wonderland Open Air Festivala je “Ceo svet“, jer je zamisao da se 20. i 21. juna ljudi iz celog sveta okupe u Beogradu, i da povod tog okupljanja bude bajkoviti “Festival Budućnosti“. Stejdž će oslikavati tematiku ovogodišnjeg festivala, bioskop na otvorenom prikazivaće filmove na raznim jezicima sveta, a arapske chill out zone mirisaće na slatkaste i egzotične ukuse nargila.

Ulaznice se mogu naći na svim blagajnama Eventim-a, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Više informacija na zvaničnoj facebook stranici Serbia Wonderland Festival

Avatar photo

Autor: Igor