JOHN TALABOT gostuje u klubu The Tube!

Jedno od najtraženijih imena u svetu elektronske muzike koje se nalazi na lajnapovima najprestižnijih muzičkih događaja, u četvrtak 3. aprila nastupiće u okviru festivala Resonate u beogradskom klubu The Tube.

Ako postoji neko ko je poslednjih godina izazivao pometnju na sceni elektronske muzike, to je svakako John Talabot. Ovaj sjajni, pomalo misteriozni DJ i producent, poreklom je iz Barselone, a veći deo godine živi u prestonici evropskog techna – Berlinu. Talabot svakako predstavlja jedno od najvrelijih imena „inteligentnog clubbinga“ – njegov nastup u klubu The Tube u četvrtak, 3. aprila, veliki je gradski događaj u najavi, već i zbog toga što su sa njim u paketu Jan Nemeček i Marko Nastić, domaći  DJevi koji uživaju veliki uspeh i van Srbije.

Talabotov album ƒIN  iz 2012. dobio je čak maksimalnih 5 zvezdica u recenziji prestižnog Guardiana, a njegov  mix albumu za DJ Kicks iz 2013. dobio je sjajne kritike i preporuke od strane Resident Advisora. John Talabot je i autor mixa FACT 315, koji je definitivno idealna podloga za njegov dugo priželjkivani nastup u Beogradu. http://www.factmag.com/2012/02/06/fact-mix-315-john-talabot/

Muzički program konferencije Resonate osvetljava susret tehnologije sa izražavanjem unutar sveta zvukova i ritmova. Sudar novih tehnoloških i audio-kreativnih mogućnosti, stalni je pratilac razvoja pop muzike – u vreme softverskog oblikovanja iste, na susretima kao što je Resonate, može se istražiti nova granica koju novi programi omogućavaju i diskutovati kako ih prilagoditi umetničkom izrazu. Muzički program je deo konferencije koji nastavlja ovaj dijalog kroz susret sa javnošću: publika je zato privilegovana da u večernjim satima oseti kakvo je to muzičko iskustvo koja obeležava sutrašnjicu.

Za goste koji poseduju ulaznicu za celi program Resonate festivala, ulaz je slobodan. Za sve ostale cena karte je 800 RSD, a broj karata je ograničen – prednost imaju oni koji dođu prvi!

FB event https://www.facebook.com/events/439747376128962/

Resonate http://resonate.io/

Sutradan, u petak 4. aprila, The Tube predstavlja dva najjača ženska domaća imena koja su proteklih godina doživela i veliki uspon na internacionalnoj sceni – Tijana T i Lea Dobričić najzad opet zajedno za DJ pultom! Ulaz je slobodan.

 

Avatar photo

Autor: Igor