DJ Tomcraft stiže na Kalemegdan!

U okviru Tropical Inn-a, velikog letnjeg spektakla koji spremaju Beogradska tvrđava i Jungle Tribe, na terene K.K. Partizana stiže legendarni nemački DJ i producent, Thomas Bruncker poznatiji kao DJ Tomcraft.

Tokom svoje dvadesetogodišje karijere Tomcraft je prošao kroz različite muzičke pravce, od trensa preko elektro hausa do progresiv hausa. Široj javnosti poznat je po hitu „Lonliness“, kojim je 2002. Godine, za samo nedelju dana, dospeo na mnoge svetske TOP 10 liste. Kasnije su usledili hitovi: „Prosac“, „Overdose“, „Tell Mummy“, „Silence“ i brojni drugi.

Njegov nastup na Love Parade-u u Berlinu pred 1,3 milona ljudi zabeležen je kao jedan od najvećih muzičkih nastupa svih vremena. Svoj poslednji album, pod nazivom „20 years“, DJ Tomcraft izdao je u martu 2012.godine. Na ovom albumu nalazi se 18 novih traka od kojih su poznatije „Noyz“ i „Like a Roller“, kao i obrade već navedenih hitova.

Velika nam je čast što smo uz podršku Beogradske Tvrđave i K.K. Partizana došli u priliku da na Kalemegdanu ugostimo DJ zvezdu poput Tomcrafta, koji je ušao u treću deceniju puštanja muzike i iza sebe ima mnoštvo hitova. Tropical Inn predstavlja veliki događaj koji će obeležiti kraj leta i pozivamo sve posetioce da na vreme spreme havajske košulje, šarene majice, kratke šortsiće, karmine i naočare za sunce kako bi upotpunili tropsku atmosferu koju pravimo na Tvrđavi“, kažu iz Jungle Tribe-a.

Tropical Inn organizuje veliku nagradnu igru u kojoj će se deliti 500 karata za žurku. Za osvajanje ulaznica potrebno je prijaviti se na sajtu www.tropicalinn.rs, nakon čega će se žrebom odabrati 500 dobitnika, koji će svoje karte moći da preuzmu u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v. Ulaznice za Tropical Inn nalaze se i u pretprodaji, i mogu se kupiti na svim blagajama Eventima po ceni od 1000 RSD.

Više informacija na: https://www.facebook.com/inntropical

Avatar photo

Autor: Igor