POSLEDNJA STANICA PRED „LOVEFEST“: PROMO PARTY OVE SUBOTE U BARUTANI!

Sledi još jedan uzbudljiv vikend u Barutani! Poslednu priliku da se zagreju pred ovogodišnji „Lovefest“ imaće posetioci kalemegdanskog kluba ove subote, 26. jula. Dan ranije, u petak, 25. jula, Barutana je spremila reprizu najveće drum’n’bass žurke ovog leta – „Drum&Bass All Stars“.

Ovog petka d’n’b zabava počinje u 22h i donosi nastupe najboljih domaćih d’n’b didžejeva, pa će se tako za DJ pultom Barutane pojaviti Codex, Level, Delikt, Džonidža, Euphorics i mnogi drugi. Ulaznice za ovaj događaj čekaju vas u petak uveče na ulazu u Barutanu, a cena je 300 din.

Subota, 26. jul, rezervisana je za poslednjuLovefest 2014“ promo žurku ove godine. Muziku će puštati Boža Podunavac, Noise Destruction, John Jogurt, Kristijan Molnar, Calavera & Manya i Nikola Vemić, a posetioci će imati priliku da osvoje vredne nagrade i ulaznice za „Lovefest“!
Podsećamo – ovogodišnji Lovefest, osmi po redu, održaće se od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, a kao glavna imena među gostima se ističu Džef Mils, Erik Pric i Mark Najt. Na novom prostoru u gradu biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od haus i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Ulaznice za ovaj promo parti mogu se kupiti na ulazu u Barutanu na veče događaja, po ceni od 300din.

A za naredni petak Barutana je spremila jedan sasvim poseban koncert! Poznati borski bend Goribor nastupiće na kultnoj kalemegdanskoj pozornici u petak, 1. avgusta, uz muzičku podršku MKSDL-a i drugara. Početak svirke je zakazan za 22h, a karte se već nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na eventim.rs i gigstix.com.

Pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +38163 329519.

Avatar photo

Autor: Igor