DJ-U OTKAZAN BUKING JER JE PREDEBEO!

 

Kult DJ-a je trend koji je izrastao tokom godina. Dok su u ranim danima house kulture DJ-evi bili skriveni i jedva ih se moglo videti u DJ boothu, danas su na centralnoj poziciji pozornice i Instagrama.

No, nije se samo to promenilo, očito. Nekim klupskim večerima slika je postala važnija od muzike.

Tako je UK house artist Scott Diaz na Twitteru otkrio kako mu je buking otkazan jer njegov “izgled se ne uklapa”. Kada je pitao šta bi to trebalo da znači, promoter mu je odgovorio da je “predebeo” i da “način na koji Scott izgleda se ne uklapa s ljudima koji posećuju naše partyje”.

Nastavio je: “Kako smo dovraga stigli ovako daleko? Toliko smo opsednuti sa slikom i izgledom da to nije normalno. Mislim, da, imam nešto viška kilograma, oko čega sam iskren, no kakve to ima jebene veze s mojom sposobnošću puštanja muzike?!”

Pogledajte tweetove ispod.

“Ova stvar je postala zver s mnogo glava. Podelio sam taj post s namerom da se zabavimo s glupošću toga, no ovo je počelo živeti vlastiti život”:

Dodao je: “Svatko ko me poznaje zna da ne dramatiziram. Integritet je važan i želim privući pažnju iz pravih razloga, a puno toga vezano za ovu situaciju je obrnuto. Suprotno od onog što većina od vas misli, ustvari se dugoročno može vrlo malo postići ‘prozivajući’ uključene. Nisam nameravao da ovo postane velika stvar, malo je prevršilo meru, a da ne spominjem kako je uz ovo teško obaviti neki posao!

“Razumem da su ljudi uzrujani zbog ovog, no nakon pažljivog razmišljanja (i jednog dobrog savete – pravnog, PR i prijatelja), zadržaću informaciju za sebe.”

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor